Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-29 hetesen hogy érzitek...

28-29 hetesen hogy érzitek magatokat? Mik vannak már meg?

Figyelt kérdés

Én jól vagyok,most kezdem érezni,hogy hamarabb fáradok pl takarításnál,néha fáj a derekam de nem jellemző:).Én most kezdem igazán kismamának érezni magam:).

Babának meg van már a kiságy,csak még össze kell rakni,babautó,szekrényke,szőnyeg,fürdető,kb.ennyi.Sok minden kell még.

2011. máj. 6. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:

én is 28 hetes vagyok és már 3 hete nem alszom mert rettenetesen fáj a forgóm, meg zsibbad a lábam.

Igen elég sok minden kell még. Pl: kád,textilpelenka, ruhák, hőmérő, orrszívó, pelenkázó (hajlongás miatt nem biztos hogy bírod majd az ágyon), cumisüveg, és még sok apróság.

Rengeteg pénzbe kerül úgy összességében. Nem is gondoltam volna.

2011. máj. 6. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a 28. héten járok, és pár darab ruhán kívűl még nem igazán van más.. Egy felújítás elején járunk és igazából most arra megy el az idő/pénz.. A babaholmi majd csak utána tud jönni, remélem, még időben leszünk. :-))

Boldog babavárást!

27+6 hkm

2011. máj. 6. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Az még lemaradt, hogy a derekam azért már nekem is szokott mostanában fájdogálni, és oldalt sem nagyon tudok aludni, mert a babónak vmiért nem tetszik, háton meg nekem nem kényelmes, így általában forgolódok egész éjszaka.. :-)
2011. máj. 6. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Én tegnap kezdtem a 29.hetet.Gyerekszoba kifestve, a kiságyat kell még összerakni, lemosni.A héten kimostam a fürdőlepedőket, huzatokat.Jövő hétre tervezem a ruhamosást, vasalást.Venni nem sok mindent kell, mert van egy 4 éves kislányom.

Én is egyre hamarabb fáradok, sokkal lassabban mennek a dolgok mint eddig!Éjjel sokszor járok pisilni, és nem mindig tudok visszaaludni.

2011. máj. 6. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:

1-2 hete vettem észre, hogy borzasztóan hamar elfárad a lábam, sokat kell ülnöm emiatt, pedig még dolgozom, úgyhogy nagyon zavar a dolog. Ezen kívül még nem teher a terhesség :) Sajnos a kis szobáját még nem tudtuk elkezdeni, mert addig még költözünk :S Remélem lesz idő rendesen kifesteni, berendezni meg minden. Nagyon szeretnék már ezzel foglalatoskodni :) Csomó kisruhánk van már, harisnyát és szoknyácskát szeretnék még neki venni. Kaptunk már egy bölcsőt is és vettünk egy kengurut, de semmi nagyobb dolog nincs meg a költözés miatt. Amit még megvettem előre az a pelus. Kb. minden méretből, mert nagyon jó áron volt.

Boldog babavárást mindenkinek!

29 hkm

2011. máj. 6. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Egész jól vagyok, mondjuk kicsit hamarább elfáradok és a pocakom is elég nagy, a fiam pedig igen virgonc (szerencsére). Most megyünk majd bevásárolni de kis ruhák már vannak. 28 hetes vagyok.
2011. máj. 7. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:

28 hetes vagyok. A babaszobát egy hete festettük ki, bent áll a kiságy és a pelenkázó, a szopatós fotel a nappaliban, azt csak akkor toljuk be, ha meglesz a baba. Van egy nagy papírzacskó ruhácska, amit ismerőstől kaptuk, ki kell mosni, vasalni őket. A többi cuccal várok, mert kapunk egy s mást. Jelenleg nagy méretű, nem tiritarka, apró mintás, hanem valami szép, decens pelenkázó feltétet keresek, ami reménytelennek tűnik :)

Én jól érzem magam, a pocakom kicsi, mozgékony vagyok, minden nap ellipszistrénerezek negyed órát, nem fáj semmim, istenieket alszom, nincs okom panaszra. Néha elfekszem a medencémet és akkor csoszogok pár lépést, de ennyi. Kívánom, hogy más is ilyen jól érezze magát!

2011. máj. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!