10 hetesen mekkora a babátok? Hogy érzitek magatokat? Nálatok is dolgoznak még a "más állapotos hormonok"?
Szia!
Nekem 2.56 cm. Annyira nem dolgoznak a hormonok, csak fázom.
Szia! Nekem 10+3hetesen 3.65cm volt a kisfiam, 2.5hete született meg 55cm-rel. A 12.hétig elég érzékeny voltam mindenre, hamar elsírtam magam, de szülés után is 1 hétig ugyanez volt.
Boldog babavárást!:))
Szia! Nekem 2.76 cm volt asszem 9 hetesen es 4 naposan.
Kb a 11. heten maradt el az emelyges, ami vegigkiserte a masodik honapom deltol az esti lefekvesig. Kajaban nagyon valogatos lettem, mas dolgokat szeretek, mint idaig. Neha szurkal a hasam, egyebkent mas semmi.
Boldog babavarast!
14 hetes kismami
9+3 hetesen 27 mm volt és egy hét múlva elmúlt a hányinger, és a rettenetes fáradtság. El kezdtem ismét dolgozni(bár vezsélyeztetett vagyok). Most, 14 hetesen ismét le kellett állnom, mert görcsölni kezdtem. A mellfeszülés, fájás hol elmúlik, hol ismét kezdi.
Boldog babavárás::)
Sziasztok nekem 10 hetesen crl 37 mm volt.Nagyon érzelgős voltam és vagyok is és tiszta hibbant.Nem voltam rosszul az elején sem meg most sem,csak a cicik iszonyat fájnak.És még most is bőgök mindenen...:-))Ez van megéri mert már nagyon rugdos a kis Drágánk..:-))
Most 23 hetes lesz a kiscsaj a pocimban!:-))
Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!