Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtétek magatok...

Hány hetesen kezdtétek magatokat beleélni, átélni igazán az örömöt, hogy Anyák lesztek? Néha én még most sem nem merem elhinni. Úgy vagyok vele, hogy majd az integrált eredény után.19km

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én 30 hetes vagyok ës mëg most sem fogtam fel.Söt most kezdd csak igazán fura lenni hogy én anya leszek 2 hónap múlva jéë!?Tök vicces.De szerintem ez addig igy lesz amig meg nem születik.Ami foglalkoztat inkább az az hogy hogy fér el odabennt egy 3,5 kilós baba(átlagban számolok)nem hiszem el hogy ez hogy lehetséges..:D
2009. dec. 16. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Én mostanában kezdek úgy viselkedni, mint egy anya.

Elkezdtem énekelni a babának, stresszhelyzetben úgy védem a férjem és a babám, mint egy anyatigris, meg valahogy az egész agyam kezd átállni, szóval változok.

De nyugi, van időd. :)

16 hetes km

2009. dec. 16. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Még engem sem öntött el az anyai érzés. Ugyan mondogatom a bébinek, hogy "anyu vigyáz rád", meg ilyesmik, de nem fogtam fel igazán mit is mondok. Szerintem soha nem is fogom. A férjem sem igazán a férjem, hanem a párom, akit nagyon szeretek. Tudom, hogy ő a gyermekem lesz és így is hívom már őt, de egyelőre egy olyan családtagunk lesz, akit szeretni, óvni, vigyázni fogok. Attól én nem változom, legalább is nem érzem, hogy ettől lennék egyszer ANYA.
2009. dec. 16. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
19 hetes kismama vagyok én is (előző).
2009. dec. 16. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
28 hetes vagyok de még mindig nem fogtam fel úgy igazán.A barátnőm 3 napja szült és az is hihetetlen,ő azt mondja még mindig az neki is.
2009. dec. 16. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
37 hetes vagyok, de még most is hihetetlen, hogy újra pici babám lesz. A nagy már 2,5 éves. Nála akkor éreztem igazán, hogy anya vagyok, amikor 3 naposan a kórházban láttam, hogy kezd besárgulni és azt hittem, hogy majd emiatt bennt tartanak minket. Akkor hirtelen olyan aggódás fogott el és elkezdtem bőgni, hogy mostmár életem végéig érte fogok aggódni.(és mostmár az öcsikéért is) Persze ez jó érzés, csak olyan hirtelen tört rám, hogy elbőgtem magam.
2009. dec. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!