Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen hogy érzitek...

25 hetesen hogy érzitek magatokat? Étvágy, súly, teherbírás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:

25+6 napos vagyok

Étvágyam van, folyton a hűtőt nyitogatom, mindent megeszek, amit elém tesznek, kb. 2-3 hete van ez a farkasétvágy. 5 kg.t híztam eddig. Ami gond, az az esti lefekvés, folyton jön fel a savam. Kávét szinte már nem is birok inni.

A teherbírásról csak annyit, hogy van egy tempóm, amiben „sétálni” tudok, de haladni nem annyira, szóval nagyon komótosan járok, amerre kell, jobbára a párom jön értem a munkába is. Ha kicsit sietni kezdek, bekeményedik a hasam és meg kell álljak. Szerencsére ülőmunkám van, terepre nem nagyon járok, a munkában pedig felpóckolom a lábam a kisszekrényre. Cipőből már a tépőzárasat favorizálom, a többit nehéz felvenni. Reggel alig birok felkelni. Nem cipekedek.

Te?

2009. okt. 21. 11:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Én otthon vagyok, 17 hós a kisfiam, no, pihenni semmit nem tudok, szedem a vitamint, aztán késő du. megjön apa, és levált...vannak nagyon nehéz napok, amikor megmozdulni is nehéz. Baromi éhségrohamok vannak, de csak 3-4 kiló jött fel, remélem, nem lesz extrém sok eztán sem.
2009. okt. 21. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Megnyugtattatok, azt hittem, csak én falnék állandóan... :)

25+3

2009. okt. 21. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

:o)

Első vagyok. Engem azért idegesít, hogy ennyire minden gondolatom az evés körül kering. Tegnap este megfőztem mára a szárazbablevest, hagymával este két tányérral befaltam belőle, és ha nem féltem volna, hogy kihányom, harmadik tányérral is ettem volna. Este alig tudtam elaludni a savamtól.

ja, egy kérdés: azt élvezem a legjobban, mikor este vagy reggel hozábújok a páromhoz, a pici elkezd ficánkolni és apuci is érzi az oldalán a rugásokat. Az nagyon tetszik neki. A ti babátok is oldalba rugja apucit?

2009. okt. 21. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az enyém is rögtön reagál Apa közelségére! Ha nyugtalan vagyok, hogy egy ideje nem éreztem a mozgását, akkor megkérem a Páromat, hogy simogassa meg és beszéljen Neki, akkor azonnal beindul a Picike :)

A savtól én is szenvedek, néha napközben is :( A Rennie segít csak.

2009. okt. 21. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, ficánkol, és annyira örülök, mert annak idején a nagytesó nem volt hajlandó erre, mindig lemerevedett, ha apát meghallotta, nagy huncut. Nekem nincs sav-gondom, egyelőre...
2009. okt. 21. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
sziasztok ! én iker fiú babákat várok én 25+3 hetes vagyok ! rám idáig még csak 1-2 kiló csusszant fel de ezen a héten kezdtem el azt hogy hajnalban arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok ! elkeserítő ! nem akarok sokat hízni mert rettentő nagy túlsúllyal kezdtem !!!
2009. okt. 21. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én is túlsúllyal kezdtem, és már sokat híztam azóta is.

Dícséretes, hogy így tudsz vigyázni magadra! Komolyan irigyellek, én konyhamalac vagyok :(

Ikrek! Még jobban kell vigyáznod gondolom.

Boldog babavárást kívánok Mindenkinek!

2009. okt. 21. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

25 hetes vagyok, és még csak 3-4kg jött fel, bár eléggé túlsúlyosan kezdtem, úgyhogy próbálok észnél lenni. De a múlt héten bármit megettem volna, még a küszöböt és a vasat is. Iszonyatos önuralom kellett ahhoz, hogy megálljt tudjak parancsolna az evésrohamoknak. De szerencsére erre a hétre elmúlt. A teherbírásom már nem a régi. A 4.-re egyre nehezebb felkapaszkodnom. Időnként úgy érzem, mintha a Himaláját kellene megmásznom. És egy kissé pingvines a járásom. Amúgy remekül vagyok, vagyunk.

Nálunk pont fordítva van. Ha nagyon mozog, vagy balhézik bent a kicsilány, akkor szólok Apucinak, hogy beszéljen egy kicsit a lányával, mert már nagyon durva, hogy se állni, se ülni nem hagy, annyit boxol, rugdos bent. Akkor Apuci jön a pocsimivel és a hasba beszélgetéssel és csodák csodája, Panka baba megnyugszik 1-2 órára, bár előtte azért némi simogatással és örömrúgással még jelez, hogy veszi az adást. :-D

Boldog baba várást mindenkinek!

2009. okt. 21. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kicsit irigyellek 20.57-es, én nagyon örülnék, ha sokat mocorogna, de úgy látom, kiegyensúlyozott baba lesz (ennek is örülök). Reggel együtt kelünk, este együtt fekszünk, 11 óra körül, 2 meg 5 óra körül aktívka, meg talán este 8 óra fele. Úgy látom, kezd nála beállni a rendszer az ébrenlét-alvás között
2009. okt. 21. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!