Te melyik kategóriába sorolnád az alábbi méreteket 32+2 héten: BPD 83mm, becsült súly 2010g: kicsi, átlagos, nagy?
Ez csak becsült súly.
A BPD normális átlagos.
Barátnőm lányának 2200 grammra becsülték a súlyát 32 hetesen (azt mondta a dokija, hogy nagy baba), az én lányomat 1800 grammra becsülte a doki (azt mondta ez átlagos). Mindkettőnk babája 3330 grammos lett végül és 54 cm! :)
Hát ilyenkor még nem lehet tudni, mekkora lesz a baba. De ritka, hogy valóban megduplázzák a súlyukat, inkább olyan 1-1,5 kg szoktak még hízni. De mivel ez nem pontos becslés, ezért nem lehet tudni, hogy mennyi is megy fel a babákra valóban.
A BPD-je normális szerintem, súlya kicsit nagyobb mint a szakkönyvi átlag.
29+2-n 1662 g becsülték.
Ott azt mondták, jóval nagyobb, mint az átlag.
Úgy látszik,mostanra talán kicsit lelassult a növekedése.
szerintem a bébi súlya függ az anya testalkatától is, valamennyire, ill. h mennyire hízékony.
Lehet, hogy a maradék időben a babád nőni fog és valamennyit még hízni, így kiegyenlítődik a súlya a nagyságával :)
Boldog Babavárást!!!
29+4 hkm
ezt én is hallottam, amit az első válaszoló írt hogy kb megduplázzák a 32heti súlyukat a babák- de nálam sem jött be.
32hetesen 1900gramm volt a fiam súlybecslése, és 38hetesen született 2600grammal. :)
Szerintem kérdező átlagos kisbabucid fog születni. :)
Majd írd meg, ha megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!