4.5 éves fiam 110 centi és 16 kiló, ez kevés, miért néz ki olyan vékonynak holott a korához ez átlagos súly?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 12:50
1/6 A kérdező kommentje:
az "ez kevés" rész kérdés akart lenni.
Tehát : Ez kevés súly?
2011. nov. 3. 12:52
2/6 anonim válasza:
Az én 4,5 éves fiam még nem érte el a 16 kilót. Kb 105-108 centi, nem tudom pontosan. Rettentő soványnak néz ki, de ő ilyen. Mi is ilyen vékonyak voltunk/vagyunk
3/6 anonim válasza:
megnéztem a táblázatunkat.
4,5 éves 109 centi és 18 kiló az átlag.
de a normák 14 és 24 kiló között, ez felett vagy alatt már gond van. 99 és 115 centi között van a normám centi.
vagy is teljesen jó a fiad, lehet azért látszik kicit vékonyabbnak, mert 1 centivel magasabb és 2 kilóval kevesebb, így vékonyabbank tünik, de simán a totál közép szinten van.
amúgy sokat számít az arc is.
kislányomnak pufi arca van és ö is teljesen a közép súlyben, közép magaságban van de mindenki kövérezi, kövérezte, pedig abszolút a totál középp értékben van.
4/6 anonim válasza:
Számít az is milyen az alkata, milyen a csontozata.
Én anno 6 évesen voltam 16 kiló...cérnalábúnak hívtak. :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is ez az átlag súlya ennyi idős gyermeknél. Az én kisfiam még csak most lesz 3 éves, és 2 hónappal ezelőtt volt 104 cm, és 18,2 kg! Most 4-5 éves gyerekruhákat veszek neki, és 28-as cipőt. Szóval erős, nagy fiú, de nem kövér! Kicsit "félek" milyen lesz később, de ugyanakkor pedig nem, mert tartani fognak Tőle, így remélhetőleg nem fogják Őt bántani. Érzékeny lélek, kedves, őszinte, szeretetre méltó kisfiú, nagyon büszke vagyok Rá! <3 Imádom! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Lehet akkor hogy a csontozata miatt, vékonynak látom, az óvónők is mindig mondják milyen sovány és hitetlenkedtek mikor mondom hogy 16 kiló.
2011. nov. 3. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!