Hogy érzitek magatokat 16 hetesen? Még bő 2 hét, hogy uh-ra mehessünk. Én amúgy a hasi diszkomfort érzésen kívül mást nem érzek, Ti? Remélem minden rendben amúgy.
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 17:28
1/2 anonim válasza:
16+3 napos vagyok,nagyon jól érzem magam csak néha a gyomorsav okoz gondokat!Néha belülről csiklandozást érzek,talán a kis drágám az:-))Már azt is tudom,hogy fiú lesz!Szóval jól vagyunk bár a pocakom nem nőtt sokat!Boldog babavárást!
2/2 anonim válasza:
16+4 vagyok. Ma érzem először, hogy néha szúrkál odalennt, és mintha keményedne néha a pocim. És a gyűrűket sem tudom 1 hete hordani, mert már reggel dagadt az ujjam.
Eddig az égvilágon semmi nem volt, szinte észre sem veszem, hogy terhes vagyok. Csak néha kívántam meg ezt-azt. Elkerült a hányinger, csak az elején szaladtam gyakrabban pisilni.
Délután veszek Magne B6-ot, az talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!