Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-25 hét körüli kismamik!...

23-25 hét körüli kismamik! Szoktatok általános diszkomfort érzéssel küzdeni?

Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy általában úgy érzitek magatokat, mint a várandóság alatt, vagy a napotok nagy részében nektek is van légszomj, orrdugulás, gyomorszájnál fájdalom, enyhe szédülés, gyomorégés, álmatlanság. Nem egyszerre gondolom ezt a sok tünetet, de engem mindig szórakoztat a sok közül. Kezdem már unni őket, pedig még csak most jön a java. legjobban az orrdugulás és a gyors kifulladás zavar. 4. babámat várom, már kezdek egy kicsit hisztis lenni.
2011. jan. 2. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát mi most leszünk 24 hetesek és nálam az orrdugulás a favorit.De van olyan este hogy arra ébredek hogy az ágyban való forgolódás nem igazán kényelmes..nem használok szoptató párnát,de azt annyira szeretem amikor megmoccan. :)

nekem a hormonjaim szoktak viccelődni velem: van amikor olyan vagyok mint az időjárás...hol jó kedv hol meg hisztis.

mikorra vagy kiírva?

2011. jan. 2. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! 23 hetes a babuka, az orrdugulás a hát,és derékfájás gyakori meg a forgolódás az ágyban.Hol fáradtabb vagyok, hol nagyon aktív.Meg, ha ülök sok ideig akkor kényelmetlen.
2011. jan. 2. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden amit leirtal felvaltva jelenkezik namalim is az egyik valtja a masikat :osodas, :( Az ejjelekrol eg ne is beszeljunk, 5 percenkent forgolodok aztan wc aztan rugdosodas amit imadok :). Ja meg zsibbadnak a kezeim. De amugy meg imadok terhesnek lenni, nezegetni a kerekedo pocimat!!! :) aprilis 21 re vagyok kiirva. Te?
2011. jan. 2. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Május 6-ra vagyok kiírva, de az uh szerint április 30. Kisfiam lesz, Ákos.

Azért írtam ki a kérdést, mert nekem késő délutántól van olyan érzésem a gyomrom körül, mint mikor még gyerekek voltunk és azt játszottuk, hogy ki tudja jobban kinyomni a hasát. Az egy olyan érzés, mintha lenyeltél volna egy foci labdát. Ezt érzem most is, csak a gyomrom tájékán. Ezt én leginkább a 8-9 hónapban szoktam érezni, nem ilyen korán. Csak ácsorogni jó ilyenkor és úgy érzem, hogy nem tudok annyi levegőt a mellkasomba szívni, mint amennyire szükségem lenne. Pedig sokra lenne szükség, hogy a 2 évesem tempóját követni tudjam. Köszi mindenkinek, azért még szívesen várom a válaszokat!

2011. jan. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!