23-25 hét körüli kismamik! Szoktatok általános diszkomfort érzéssel küzdeni?
Szia!
Hát mi most leszünk 24 hetesek és nálam az orrdugulás a favorit.De van olyan este hogy arra ébredek hogy az ágyban való forgolódás nem igazán kényelmes..nem használok szoptató párnát,de azt annyira szeretem amikor megmoccan. :)
nekem a hormonjaim szoktak viccelődni velem: van amikor olyan vagyok mint az időjárás...hol jó kedv hol meg hisztis.
mikorra vagy kiírva?
Május 6-ra vagyok kiírva, de az uh szerint április 30. Kisfiam lesz, Ákos.
Azért írtam ki a kérdést, mert nekem késő délutántól van olyan érzésem a gyomrom körül, mint mikor még gyerekek voltunk és azt játszottuk, hogy ki tudja jobban kinyomni a hasát. Az egy olyan érzés, mintha lenyeltél volna egy foci labdát. Ezt érzem most is, csak a gyomrom tájékán. Ezt én leginkább a 8-9 hónapban szoktam érezni, nem ilyen korán. Csak ácsorogni jó ilyenkor és úgy érzem, hogy nem tudok annyi levegőt a mellkasomba szívni, mint amennyire szükségem lenne. Pedig sokra lenne szükség, hogy a 2 évesem tempóját követni tudjam. Köszi mindenkinek, azért még szívesen várom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!