Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire általános korai...

Mennyire általános korai terhességnél az alhasi fájdalom?

Figyelt kérdés
Ha mozgok,bele-bele szur a fájdalom..Orvosom csak hétfőn rendel,menjek be esetleg a klinikára?szedek magne b6ot,de csak nem mulik..tudom h sok ilyen kérdés volt,de csak aggódom..vérzés nincs..
2010. okt. 15. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor nőni kezdett a hasam. Sokszor kiegyenesedni se tudtam. Pihenj sokat.
2010. okt. 15. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem szúrkált,hanem nagyon görcsölt,és hiába szedtem magneb6-ot...azért folytattam,majd két hét múlva kb.6 hetesen jobb lett,de azóta is érezgetem,csak enyhébben.Azt mondják ha nem vérzel,nem barnázol,ha nem kell odakapnod a hasadhoz fájdalmadban akkor nincs baj,de ha nyugodtabb leszel tőle akkor menj inkább be,minthogy stresszelj.Egyébként meg ha csak mozgáskor fáj,akkor be az ágyba és pihenés.Én még álmomból is felkelltem a fájdalomra.
2010. okt. 15. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:
hátha nem történne semmi baj,ha esetleg erösödik a fájdalom,megyek azonnal a klinikára...volt mar tavaly májusban vetélésem,és annyira félek...nem is csinálok semmi nehéz munkát,ma is cak megfőztem,minden mást a férjem csinált.
2010. okt. 15. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt,szurkált első terhességnél.Másodiknál nem is éreztem.
2010. okt. 15. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs vérzés és nem erős a fájdalom, akkor nincs gond, csak pihenj ilyenkor!!!:)

Nekem a mai napig néha szurkál az alhasam és én egyből lepihenek még ha nem is megerőltető dolgot csinálok, mert ezt egy jelzésnek veszem, hogy pihi idő van!!!:)

Ne aggódj, nem lesz gond, csak ilyenkor pihenj le te is!!!!

30 hetes kismama

2010. okt. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!