5 hetes terhességnél ha elmúlik a mell fájdalom az rosszat jelent?
Nem hinném hogy rossz, fájhat még eleget. nekem 7 hetesen 2 napra elmúlt a hányinger, teljesen beijedtem, h miért nem vagyok rosszul, na aztán újra volt.
szóval nyugi!
ha meg elmegy, inkább az elején mint később!
Az első terhességem 10 hetes volt, amikor kiderült, hogy már nem él a baba. A mellem sem fájt már egy ideje, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget - tehát a mellfeszülés megszűnése jelenthet rosszat.
A második terhességemnél már nagyon figyeltem erre, és szabályos "pánikrohamokat" kaptam, ha úgy éreztem, nem feszül már a mellem. Bizony volt, hogy akár két napra megszűnt, és aztán visszatért a feszülés - tehát egyáltalán nem biztos, hogy rosszat jelent.
Minden nő és minden terhesség más.
Sajnos nincs más választásod, mint megvárni az UH-t. Próbáld meg nem folyamatosan figyelni a melledet, még az is lehet, hogy a félelem miatt csak te gondolod, hogy enyhült a feszülés.
Nagyon, nagyon drukkolok neked, hogy szépen nődögéljen odabent a babád, és egy problémamentes terhesség után egészségesen megszülessen.
Egyvalamit nem érdemes csinálni: terhességi tesztet. Mert ha nem is él odabent már egy baba (NEM a te babádról beszélek, hanem általánosságban!!!), a terhességi hormon (HCG) még egy ideig pozitívat jelez.
Pihenj, kapcsolódj ki, próbálj megnyugodni!
Köszönöm a válaszokat!
Majd írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!