Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 éves vagyo és terhes. Mik...

16 éves vagyo és terhes. Mik az esélyeim a baba megtartásásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem osztást szeretnék hanem segítséget. Terhes vagyok ( 7+) és szeretném megtartani, sajnos ezzel csak én gondolkodok így.Az egész család ellenem van, a baba apukájával együtt. Egyedül anyukám érti meg az én fájdalmam és ő szívesen felvállalni, hogy gyámja lesz a picinek csak nagyon fél. Anyukám már egyszer rákos volt és pont most hagyják abba annak a kezelését. Attól fél nagyon anyukám, hogyha felvállalná a picit és az apuka mégis meggondolná magát és szeretné a gyereket akkor pereskedni kéne a gyerekért és abba újra belebetegedne anyukám, így nem nagyon meri felvállalni a kockázatot. Mit tegyek? Én az abortuszba belebetegednék vagy összeomlanék.
2011. máj. 4. 16:30
1 2 3 4 5
 41/44 sumergo ***** válasza:
Attól, hogy vki érettségizett vagy diplomás, még nem biztos, hogy szorgalmas, és dolgozni akar. Ha lusta vki, lehet bármi a végzettsége, akkor sem fogja tudni etetni a csemetéjét. Tanulni bármikor lehet!
2011. máj. 10. 21:03
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert most nyolc általánosa van nem biztos hogy később nem érettségizhetne le. Ha van aki támogassa akkor szülés után is befejezheti a sulit. A kettőnek mi köze egymáshoz? Nem egy érettségi bizonyítvánnyal akarom én se felnevelni a gyerekemet. Ha megakarja tartani és úgy érzi képes rá akkor miért vetetné el csak azért mert másoknak nem tetszik. Megszüli és utána vissza megy a suliba nem ő lenne sem az első sem pedig az utolsó aki így cselekedne.
2011. máj. 11. 12:27
 43/44 anonim ***** válasza:
Szia, na hogy vagy?eszembe jutottàl, minden rendben?
2011. máj. 22. 12:09
 44/44 anonim válasza:
engem is érdekelne, hogy mi lett. megtisztelnél minket ezzel?
2011. júl. 10. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!