16 éves vagyo és terhes. Mik az esélyeim a baba megtartásásra?
Kedves első! Mielőtt ilyen hasznos (0%) válaszokat adsz, talán tanulj meg írni. A kérdező lehet, hogy fiatalabb nálad, de biztosan nem hülyébb!
Kedves Kérdező!
Szerintem jól döntesz, ha megtartod. Biztosan nem lesz könnyű, de rengeteg dolgot meg lehet oldani, ha nincsenek nagy igényeid. Az apa, aki meg szeretné ölni, az nem apa. Valószínű, hogy akkor később sem fogja akarni elvenni. Szeresd a picit, és anyukádat is, nagyon fontos a pozitív gondolkodás. Hidd el minden rendben lesz, ha megteszed, ami tőled telik.
Kitartás!
"Ha sok fiatal gondolna erre, akkor nem kéne törni a fejét, hogy terhes lett és mit csináljon!"
Én nem töröm a fejem, hogy mit csináljak, mert én meg szeretném tartani csak ezzel az a baj, hogy egyedül nem bírok mit csinálni ha nincs legalább 1 segítségem még. Épp ez az, hogy én vállalnám a felelőséget, hogy megtartsam nem úgy mint más, hogy rohan az abortuszra merthát az a legegyszerűbb.
Holnap megyünk a családsegítő szolgálathoz és reménykedem abban, hogy meggondolja magát anyukám.
Hát az marha nagy felelősségvállalás,hogy te csak kipottyantod aztán anyád majd felneveli (gondolom én).
1 percet nem dolgoztál életedben,érettségid sincs,apja sem lesz annak a gyereknek,egy gumit nem voltál képes felhúzni..
hát igen,ezt nevezem én felelősségnek. Gondolom kisebbségi vagy
A gyermekneveléshez nem szükséges az érettségi, szerintem. Az emberség, odaadás és szeretet nem érettségitantárgyak. Sőt még a kitartást sem oktatják. Sajnos néhány érettségizett ember annyira korlátolt, hogy azt hiszi mindenki felett áll, és ítélkezhet, mert érettségije van. Az élet nem ilyen egyszerű, nem adnak az érettségi mellé emberséget, sőt még intelligenciát sem, sajnos.
Kedves Kérdező, mint már írtam, kitartást neked, a te életedet te irányítod, és ha megszülöd ezt a babát, nagy mértékben rajtad áll, milyen élete lesz. Biztosan nem lesz könnyű, de ha talpraesett vagy megoldod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!