16 éves vagyo és terhes. Mik az esélyeim a baba megtartásásra?
"sosem bírnám megbocsájtani senkinek sem"
- igen és ez a lelki-teher nehezebb lenne, mint felnevelni. Nehéz lesz, de megéri, nincs fontosabb egy kis ember életénél.
Fogsz tudni később is tanulni, és nyugodt, tiszta lesz a lelkiismereted.
Az ellenzők tábora megenyhűl, mikor először rájuk mosolyog a kicsi!
Ez a tapsztalat, minden megváltozik, ők is!
Szia, bár én majdnem 18voltam mikor szültem. De nem bántam meg, imádom a kisfiam:)
Bár apukájával együtt vagyunk és segít mindenben.De ő kőműves, szóval télen van hogy nem tud adni pénzt és valahogy akkor is kijövünk a gyesből és családiból! Bárnem mondom hogy könnyű.
Nekem tápszeres a babám,az is elég nagy kiadás, libero pelust használunk, meg ugye a ruhák.
Én azt mondom ha anyagilag anyukád segít és meg tudod oldani akkor hajrá.
Nem mondom hogy könnyű, mert néha nehéz egy pici babával, de én azt mondom mindent megér mikor rád mosolyog:D
Ha gondolod írj privit, és ha van kérdésed hogy nálunk mi hogy volt, vagy csak valakivel beszélgetni szeretnél
Szia!
Semmiképpen se vetesd el! Ha nem lennél kész az anyaságra, nem akarnád a gyereket és utálnád az apját, akkor is nagyon megbánnád, hogyha elvetetnéd. Örülök, hogy ennek nincs nagy esélye nálad.
Sok jó választ kaptál. Megenyhülnek, boldogultok, megéri ha rád mosolyog a pici, ez mind így igaz!
Egy megoldás van, ami mindenképpen egy életre szóló, ha az apuka lemond a gyerekről. Akkor soha többet nem követelheti rajtad, de akkor nem kapsz tőle gyerektartást sem! És tényleg ne féljetek! Azért főleg ne akarja anyukád, hogy megöljék a picid a hasadba, mert fél, hogy elveszti! Azzal veszti el igazán, ha az abortuszt választja! Az nagyobb félelem, mert nem lehet soha helyrehozni! De ha még az apja kapná is meg, ami lehetetlen, akkor is láthatná az unokáját!!!!! És ez a kisebb félelem! Lehet, hogy téged is inkább elvetetett volna, csak azért, mert attól félt, hogy egyszer elválnak és elkerül tőle a gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!