Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség jele lehet alhasi...

Terhesség jele lehet alhasi görcs mint mikor meg van? 3 napja késik de a tesztek még nem jelzik de nem is jött még meg.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem két hónapig voltak alhasi görcseim mindkét terhességnél. Éjszakánként óránként jártam a vécére kínlódni, alig aludtam. És szó sem volt vetélésről, egyszerűen ilyen a szervezetem.

Úgyhogy sok sikert! Szorítok!

2011. máj. 1. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem voltak alhasi gorcseim, ugyanolyanok mint mikor meg akart jonni! Szoval meg barmi lehet....nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
2011. máj. 1. 22:27
 13/17 A kérdező kommentje:
voltam dokinal mert a teszt meg mindig negativ azt mondta hogy nagyon kezdeti terhesseg lehet de akar a hormnok jateka is. majd kiderul en tudom itt baba van... nektek mizu ?
2011. máj. 2. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:

lehet a jele! nekem mind2(mind3? :))) babámnál volt. mintha meg akarna jönni bármelyik pillanatban. de aztán egyszercsak elmúlik,vérzés semmi. akkor ott a baba! ja,és ha hirtelen nyilallást is érzel,az is lehet a jele. nekem is volt,hirtelen felállásnál pl.

én a 35.napon vagyok,már 1 hete olyan mintha megjönne.. de eddig semmi.. nem tervezett baba,de nem bánnám ha ittlenne :)

neked drukk!!!

2011. máj. 3. 01:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem maradt koztunk a remeny.....
2011. máj. 3. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
nekem is negatív lett ma a tesztem.. sajnálom h nem jött össze,legközelebb ott lesz!!! én drukkolok!!
2011. máj. 4. 00:36
 17/17 A kérdező kommentje:
én is szurkolok need és mindenkinek!!!!!!!!
2011. máj. 4. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!