Terhesség jele lehet alhasi görcs mint mikor meg van? 3 napja késik de a tesztek még nem jelzik de nem is jött még meg.
Ha 3 napja késik felesleges pánikolni (persze abban az esetben,ha nem védekeztetek,akkor megérdemled a pánikot), az alhasi görcs nyilván a menstruáció előjele, vagy valami más oka van.A terhességnek nem előjele az alhasi görcs.
Ha már három hetet késett,akkor van értelme a pániknak.
első vagyok, azt nem írtad,hogy akarsz gyereket,teljesen az jött le,hogy nem akarsz.
az alhasi görcs nem jele a terhességnek...hiszen gondolj bele,mielőtt elvetélsz,akkor is görcseid vannak... :S egyértelmű,hogy ez nem annak a jele. vagy a beleiddel van a gond, vagy meg fog jönni.
azért sok sikert,remélem én tévedek és már úton van a baba!
Sok várandós nő beszámol enyhe alhasi görcsökről, nyomásérzésről és a mellek érzékennyé válásáról.
ezt most találtam :) hátha
Kedves kérdező!
Még bármi lehet. Sajnos ezek olyan szubjektív tünetek, amik nem egyértelműsítik a helyzetet. Drukkolok neked!
Nekem a nemvárt napján már erős pozi tesztem volt...
Ha később volt pé-d akkor még lehetsz terhes, de akkor későbbre tolódik a mensi időpontja is.
Tesztelj pár nap múlva ha addig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!