Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség jele lehet alhasi...

Terhesség jele lehet alhasi görcs mint mikor meg van? 3 napja késik de a tesztek még nem jelzik de nem is jött még meg.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 23:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha 3 napja késik felesleges pánikolni (persze abban az esetben,ha nem védekeztetek,akkor megérdemled a pánikot), az alhasi görcs nyilván a menstruáció előjele, vagy valami más oka van.A terhességnek nem előjele az alhasi görcs.

Ha már három hetet késett,akkor van értelme a pániknak.

2011. máj. 1. 00:39
 2/17 A kérdező kommentje:
bocsi de 2 éve próbálkozunk és nem pánikolok reménykedek!
2011. máj. 1. 00:58
 3/17 A kérdező kommentje:
valaki akinél esetleg volt ilyen tünet ???
2011. máj. 1. 00:59
 4/17 anonim ***** válasza:
16%

első vagyok, azt nem írtad,hogy akarsz gyereket,teljesen az jött le,hogy nem akarsz.

az alhasi görcs nem jele a terhességnek...hiszen gondolj bele,mielőtt elvetélsz,akkor is görcseid vannak... :S egyértelmű,hogy ez nem annak a jele. vagy a beleiddel van a gond, vagy meg fog jönni.

azért sok sikert,remélem én tévedek és már úton van a baba!

2011. máj. 1. 01:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Sok várandós nő beszámol enyhe alhasi görcsökről, nyomásérzésről és a mellek érzékennyé válásáról.

ezt most találtam :) hátha

2011. máj. 1. 01:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Még bármi lehet. Sajnos ezek olyan szubjektív tünetek, amik nem egyértelműsítik a helyzetet. Drukkolok neked!

2011. máj. 1. 07:26
 7/17 anonim válasza:
Nekem is pont ezek a tünetek voltak az előző terhességemnél, már teljesen kiakadtam. A végén kiderült, hogy éppen akkor ágyazódott be a babóca, azért fájt annyira a hasam. Most is úgy néz ki , hogy terhes vagyok és most is ugyanúgy fáj a hasam, már 11 napja nem jött meg, szóval szerintem lehet reménykedni,én néha beveszek egy MagneB6-ot. amikor jobban fáj, ez segíteni szokott. mi is már 3 éve próbálkozunk remélem mindkettőnknek sikerülni fog.
2011. máj. 1. 09:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt napján már erős pozi tesztem volt...

Ha később volt pé-d akkor még lehetsz terhes, de akkor későbbre tolódik a mensi időpontja is.

Tesztelj pár nap múlva ha addig nem jön meg.

2011. máj. 1. 12:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam is ez volt. Mondtam is a páromnak, hogy nem vagyok terhes, mert érzem a görcsöket, mint a menszi előtt. De aztán csak nem akart megjönni, viszont az enyhe görcsök folyamatosak voltak. Végülis én 1 hetet vártam és csak utánna teszteltem, hogy tuti legyen az eredmény, már amennyire az tud lenni. :) Szóval próbálj türelmes lenni. Tudom nehéz, de addig is tereld el a figyelmedet valamivel, foglald le magad. Szorítok!
2011. máj. 1. 18:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat izgulok mindenkiert....
2011. máj. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!