Ez a fránya barnázás már kikészít! 5. napja barnázok. Semmi görcs, mensi sehol. Nem változik a mennyisége a barnának. Csak van. Késik már, de érdemes tesztelni? Mi ez a barna?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 11:01
1/5 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi!!!! Nyaralni megyünk szerdán...és így nem is tudom....elég fura lesz. MIre gondoljak?Vga menjek dokihoz? Az nekem egy 10-es....:(
2008. aug. 11. 11:08
2/5 anonim válasza:
ha már késik akkor érdemes tesztelni, akár napközben is. ha pozitív akkor kénytelen leszel megválni a 10-esedtől még nyaralás előtt, úgyhogy ne késlekedj!
3/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak! Tesztelj, mert ha pozitív, akkor nem ártana dokihoz menni a barnázás miatt.
Mióta késik?
4/5 A kérdező kommentje:
nekem nagyon össze-vissza jön meg. Most ha azt vesszük kb 2 hete késik, de pénteken csináltam tesztet...akkor már barnáztam..és nega lett. Dokinál junius végén voltam. MIndent rendben talált. Átfogó vizsgálatot csinált, citó, uh, mellvizsgálat....minden oké. Nincs cisztám...de ilyen barnám se volt még sosem. Mensi előtt max egy-két óráig van, de azán vérzés van...most meg...kutya legyek ha értem.
De azért köszi csajok!
2008. aug. 11. 11:30
5/5 anonim válasza:
ha babás vagy akkor a barnázás lehet, hogy semmit sem jelent, de lehet, hogy rosszat jelez. lehet, hogy csak egyszerű hormonzavar. én csinálnék mégegy tesztet, reggeli vizeletből, ha ilyen szabálytalan a mensid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!