Megtartsam? Nagyon rossz helyzetbe keveredtem ti mit tennétek az én helyemben?
Nem azt kérem,hogy helyettem döntsetek hanem ha ti hasonló helyzetbe kerülnétek hogyan cselekednétek ...
Szóval van egy jólműködő kapcsolatom(2,5éve) és 8hónapja lakunk eggyütt teherbe estem most lehetek olyan 6-8hetes.
A szüleim viszont ellenzik ezt az egészet... nem vagyunk házasok és szerintük ez nagyon nagy bűn ahogy ők fogalmaznak "megestem", dehát 26vagyok nemhinném hogy akkora baj de édesanyám megfenyegetett, hogy ha a család hírnevét bemocskolom akkor rá semmiben ne számítsak azt mondta vetessem el amíg nemkéső.Ráérek még szülni meg, hogy a friss és biztos állásomat ne hagyjam el a szaros pelenkákért a párom ragaszkodik ahhoz hogy tartsuk meg ,de a szüleim is fontosak nagyon összezavarodtam ti mit tennétek a helyemben??:( SEGÍTSETEK!!! köszönöm )
SZIA
én írtam azt hogy téged miért nem vetetett el.. :)
úgy látom ez erőt adott neked !!
nagyon örülök hogy jobban vagy
nagyon nagyon sok örömödet fogod lelni
mind a terhesség és mind a kisbaba által
puszi :)
Köszi puszii
Anyámhoz is megyünk a mai nap folyamán de csak anyós után ... beugrunk vagy 20percre...
biztos vagyok benne hogy később is azt fogod érezni hogy jól döntöttél, és anyukád pedig egész életében bánni fogja h rossz tanácsot adott, mindig amikor a gyönyörű unokája szemébe néz majd.
Gartulálok a döntésedhez! Boldog babavárást!
itt vannak a vizsgálatok
- Havonta nőgyógyász, védőnő (ő adja a kiskönyvedet még a 12. hét előtt, azzal tudsz menni a vizsgálatokra)
I. trimester
-nőgyógyászat / hüvelyváladék, cytológia stb./
-háziorvos
-fogorvos
-EKG
-Laborvizsgálat /+ vércsoport + Rh/
-12 héten ultrahang /+ kombinált teszt ha kéred/
II. trimester
-16. Héten AFP, hepatitis B
-18-20 héten ultrahang
-19-21 héten nőgyógyászat /hüvelyváladék/
-24-27 héten laborvizsgálat /+ gestatios diabetes szűrés/
III. trimester
-28-32 héteh ultrahang
-34-38 héten hüvelyváladék
-laborvizsgálat
-38 héten ultrahang
-40 héten Flow
-36 héttől hetente CTG, 39 héten 2x, 40 hét után naponta
Gratulálok a döntésedhez,a babához,természetesen az esküvőhöz is!Legyetek nagyon boldogok!:) Hurrá!
Remélem anyukád is "megnyugodott"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!