Megtartsam? Nagyon rossz helyzetbe keveredtem ti mit tennétek az én helyemben?
Nem azt kérem,hogy helyettem döntsetek hanem ha ti hasonló helyzetbe kerülnétek hogyan cselekednétek ...
Szóval van egy jólműködő kapcsolatom(2,5éve) és 8hónapja lakunk eggyütt teherbe estem most lehetek olyan 6-8hetes.
A szüleim viszont ellenzik ezt az egészet... nem vagyunk házasok és szerintük ez nagyon nagy bűn ahogy ők fogalmaznak "megestem", dehát 26vagyok nemhinném hogy akkora baj de édesanyám megfenyegetett, hogy ha a család hírnevét bemocskolom akkor rá semmiben ne számítsak azt mondta vetessem el amíg nemkéső.Ráérek még szülni meg, hogy a friss és biztos állásomat ne hagyjam el a szaros pelenkákért a párom ragaszkodik ahhoz hogy tartsuk meg ,de a szüleim is fontosak nagyon összezavarodtam ti mit tennétek a helyemben??:( SEGÍTSETEK!!! köszönöm )
Jaaj nagyon rendesek vagytok,hogy megerősítetettétek az elhatározásomat amúgy már jegyben járunk 8hónapja az összeköltözésünk óta És az egyik válaszolónak aki írta ,hogy akkor engem miért nem vetetett el ...ez egy igazán jókérdés lehet felteszem neki...
mostmár eldöntöttem MEGTARTOM senki nemszólhat bele az én életem az én gyerekem nem 13éves fruska vagyok akinek becsúszott...
Mostmár így valaki elmagyarázná nekem ez az egész mivel jár? Milyen vizsgálatok a terhesség kezdetétől egészen a szülésig ...kösznöm és Névajánlatokat is várok ha fiú ha lány :)
Megtartom ez egészen biztos anyámék csak sznobok simán vallás hagyjukmáár... a vallásos én lennék nagymamám tanított az isten szeretetére és ezért is nem szeretném elvetetni.
Végzettségem megvan majd találok másik munkát ha elbocsájtanának nemizgat most csak a gyerekkel akarok foglalkozni holnap megyek is az orvoshoz de azért valaki tényleg leírhatná részletesen hogyan folyik egy terhesség egészen a születésig :D
Szia!
Nos a vizsgálatok városonként eltérőek lehetnek. Van ahol már az első vérvétel, belgyógyászat, fogászat, ekg-t lezavarják a 12. hét előtt, de van olyan hely is (pl ahova én járok) hogy a 16. héten vannak a legelső vizsgálatok. A 12. héten van egy genetikai ultrahang itt a nyaki redőt mérik a picin. Majd a 18-19. héten szintén van egy genetikai ultrahang. Én most itt tartok :))))
Azt tudom hogy most következik majd vérvétel azt hiszem a 24. hét körül ahol a vércukrot ellenőrzik.
Nagyon gratulálok a Picihez! Boldog babavárást!!!!
20 hetes km
Köszönöm háát holnap úgyis megtudok mindent
csak azért kérdeztem nagyjából mire számíthatok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!