Büszke vagy a pocidra vagy takargatod?
Naná,hogy büszke vagyok!!! Ha 50 éves leszek,és a 15. gyermekemet fogom is várni,akkor is büszkén fogom viselni a várandósságomat!!
Üdv: 24 éves,2 gyermekes,20 h.km.
Bevallom őszintén én néha, helyzettől adódóan takargatni próbálom ösztönösen mert viszonylag fiatalon lettem várandós, 20 leszek mire megszületik a baba. De nem is ezért, hanem mert általában 15-16 évesnek néznek az emberek, mert annyira kis baba arcom van. :) Gyakran megbámulnak a boltokban, az utcán vagy épp a buszon és érzem a tekintetükben a megdöbbenést mert azt gondolják, hogy jóval fiatalabb vagyok mint 20. Legutóbb amikor Tokajban jártunk, Édesapámmal és az egyik Öcsémmel álltunk sorban fagyiért, Édesanyám kint volt a kocsiban és mögöttünk állt egy fiatal nő és Apa azt mondta h annyira megdöbbenve nézett engem végig, nem tudott hová rakni engem. :) Na ilyenkor zavarba jövök, de természetesen NAGYON BÜSZKE VAGYOK a babámra, nem szégyellem őt, csak néha ezek a tekintetek szinte már égetnek. Azt hiszem valahol természetes, hogy emiatt zavarba jövök! Kicsit szokatlan ez a helyzet még nekem! :)
23 hetes kismama
Együtt érzek veled utolsó, én 23 éves vagyok de én is csak 16-nak nézek ki, biztos rajtam is meg fognak döbbenni de lesz*rom :)))
13+5 km
Sziasztok!
Én sajnos sokszor takargatom a pocakomat.Nem azért mert 14 évesen lettem állapotos,hanem mert nagyon alacsony vagyok,153 cm,és senki nem néz engem 15-nél idősebbnek.Pedig 21 éves vagyok,mire a pici megszületik betöltöm a 22.
Sajnos nagyon sok a rosszindulatú ember,és velem is baj van,mert mindent nagyon könnyen magamra veszek.És itt a jó idő,és valósággal rettegek attól hogy mi lesz nemsokára ha megnő hatalmasra a pocak,vajon mit szólnak majd az emberek.
De nagyon várjuk a férjemmel a picit,és persze már kezd látszódni a hasam is,főleg a szűkebb ruhákban,és mikor csak ketten vagyunk itthon vagy a rokonokkal,akkor természetesen nagyon büszke vagyok a pocakra,és a benne lévő csöppségre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!