Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kb 3-4 percen belül megjelent,rózsaszín.

Pregnasens nevű teszt, sokan azt írják,hogy még a víztől is pozitív lesz de kipróbáltam vízzel, negatív.

Nagyjából 2 hét múlva kellene megjönnie, mikor eshettem teherbe? Menzesz alatt? Egyszerűen nem akarom elhinni.

Várt, tervezett baba, de olyan hihetetlen lenne ha valóban babát mutatna a teszt.

Volt egy vetélésem, pcos-em,ir-em és endometriozisom van.

Köszönöm ha rá néztek:)

[link]

tegnap 21:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Ui: azért csináltam tesztet mert támadt egy fura érzésem, "tudtam",hogy úgy is negatív lesz, erre.. :D
tegnap 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most van kb az ovud, nekem az lh teszt reagált a hcg re, lehet ez most az lh ra reagál
tegnap 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a formában ezt nem venném pozinak. Egyrészt tényleg egy szar teszt másrészt van még 2 heted.csinálj reggel egy facelle vagy prefictort.
tegnap 21:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam,hogy lehet az lh-ra reagál de ebben a hónapban nem ovu teszteltem mert már nagyon rá voltam görcsölve a dologra így ez nem fog kiderülni.

Köszönöm:)

tegnap 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat ne haragudj, de én sem venném ezt pozitívnak

Főleg, hogy még meg sem kéne jönni.

tegnap 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt két hónapban több ilyen teszt volt itt fent és egyikből se lett baba. Valamiért tényleg szinte mindenkinek pozi lesz ez a teszt. Totál meglepő mert mind egyértelmű pozi... a tied is..

Bár ha azt nézzük ovu időben vagy simán lehet, hogy arra reagál. Holnap negatív kéne legyen.

A babához sok sikert, de tárazz be jobb tesztekből és ne ciklus közepén tesztelj :) az ovus tünetek is lehetnek furák, görcs, derékfájdalom, mellfájdalom, hányinger, fejfájás... ezekből nekem mindig jutott ovunál. Szóval ne kapkodj :)

tegnap 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!