Büszke vagy a pocidra vagy takargatod?
Köszönöm a válaszokat, még egyetlen kérdésemre sem jött ennyi válasz. Büszke vagyok Rátok!!
Persze aki még gondolja írja le a véleményét.
A ketto kozott.
Eszembe sem jutott takargatni, de nem is hivtam fel ra a figyelmet. Alapban szeretem az alakot kiemelo ruhakat, szukebb felsoket, szoknyakat, nadragokat, babavaras ideje alatt is ilyeneket hordtam, igy nyilvan latszott a pocakom es nem zavart, ha eszreveszik.
Ugyanakkor nem is raktam magamra "terhes vagyok" tablat, ezalatt azt ertem, hogy nem jartam kinyomott hassal, eloretolt csipovel (nem is lett volna kenyelmes), nem simogattam mar akkor a pocakomat, amikor meg nem is igazan latszott (amugy sem voltam pocaksimogatos, inkabb a kezemet szerettem pihentetni rajta amikor elkenyelmesedtem), nem jartam felterpeszben, nem fogtam a derekamat. Igyekeztem pont ugy viselkedni ahogy nem-terhesen. Nyilvan igy nem mindenki vette eszre az allapotomat, mert hatulrol peldaul egyaltalan nem latszott semmi, sot, elolrol sem nagyon, csak oldalrol voltam gombolyu.
Nagyon büszke voltam rá mindkétszer. A lányommal mert az volt az első, az ikrekkel mert ketten vannak. És nagyon élveztem. :-)
A fiatal anyukáknak: Mikor a lányommal voltam terhes (27 voltam mikor szültem)bementem egy baba-mama-tini boltba. Mondtam hogy egy rövid nacit szeretnék. Az eladó elém rakott egy p.csányi tinigatyát, mert mint mások sokan, 17-nek nézett. :-) Ciki volt, mondtam hogy terhesnacira gondoltam, kb 16-18 hetes lehettem, már kezdett látszani a pocim. Na onnan a nő úgy nézett rám, olyan fintorokkal, tényleg tuti 16-17-nek nézett. Spuriztam ki a boltból, azóta sem mentem be oda.
23 hetes kismamának!!
Én is 19 éves voltam,amikor terhes lettem az elsővel,és engem a nőgyógyász torkollt le,hogy "ilyen fiatalon minek magának gyerek?!" Hát,akkor elbőgtem magam, mert soha nem bírtam a kritikát. Mint kiderült,16-nak nézett. Ennek ellenére eszembe nem jutott soha takargatni a pocakomat.
Élvezzétek a terhesség minden pillanatát!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát minden pocakosnak!!
Üdv: a 24 éves,2gyermekes,20 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!