8hetes terhes voltam mikor megtudtam és a10hetesen bírtam letenni a cigarettát. De nagyon hiányzott és még hiányzik is próbálom magam tűrtőztetni és sikerül nagy sikerrel?
De a terhességem alatt elszívtam 3-4szálat kb 2havonta 1et vagy felet...ezelőtt szilveszterkor 1et meg ma elszívtam 1 felet...tudom hogy nem kellet volna.Ennyitől nem lehet baja a kicsimnek ugye?a szülés után sem akarok visszaszokni...Ennyivel nem ártottam neki?
NEM KÉREK LESZIDÁSOKAT AZT MEGKAPOM MAGAMTÓL!
előre is nagyon köszönöm
39hetes km
Az utolsó válaszolóval kapcsolatban szeretném írni, hogy ezt tudományos vizsgálatok bizonyították, szóval nem ő találta ki...
Tényleg így van hogy több ponttal rosszabbul teljesítenek azok akiknek dohányzott az édesanyjuk.
Nem törvényszerű persze, mert kivételek mindig vannak és a tanulás sokszor tanulásmódszertan kérdése is, de nagyobb az esélye a kevesebb iq-ra annak a babának akinek anyuja cigizett.
Ez bizonyított tény, de kívánom hogy sok sok kivétellel találkozzon mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!