Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetes terhes voltam mikor...

8hetes terhes voltam mikor megtudtam és a10hetesen bírtam letenni a cigarettát. De nagyon hiányzott és még hiányzik is próbálom magam tűrtőztetni és sikerül nagy sikerrel?

Figyelt kérdés

De a terhességem alatt elszívtam 3-4szálat kb 2havonta 1et vagy felet...ezelőtt szilveszterkor 1et meg ma elszívtam 1 felet...tudom hogy nem kellet volna.Ennyitől nem lehet baja a kicsimnek ugye?a szülés után sem akarok visszaszokni...Ennyivel nem ártottam neki?

NEM KÉREK LESZIDÁSOKAT AZT MEGKAPOM MAGAMTÓL!

előre is nagyon köszönöm

39hetes km

2009. márc. 5. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolóval kapcsolatban szeretném írni, hogy ezt tudományos vizsgálatok bizonyították, szóval nem ő találta ki...

Tényleg így van hogy több ponttal rosszabbul teljesítenek azok akiknek dohányzott az édesanyjuk.

Nem törvényszerű persze, mert kivételek mindig vannak és a tanulás sokszor tanulásmódszertan kérdése is, de nagyobb az esélye a kevesebb iq-ra annak a babának akinek anyuja cigizett.

Ez bizonyított tény, de kívánom hogy sok sok kivétellel találkozzon mindenki!

2009. márc. 5. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges így túlparázni dolgokat. Kérdezd meg a dokidtól, hogy mennyiben ártottál a gyereknek, és az nyugtasson meg, ne a sok önjelölt hétvégén ledoktorált egyed.
2009. máj. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!