8hetes terhes voltam mikor megtudtam és a10hetesen bírtam letenni a cigarettát. De nagyon hiányzott és még hiányzik is próbálom magam tűrtőztetni és sikerül nagy sikerrel?
De a terhességem alatt elszívtam 3-4szálat kb 2havonta 1et vagy felet...ezelőtt szilveszterkor 1et meg ma elszívtam 1 felet...tudom hogy nem kellet volna.Ennyitől nem lehet baja a kicsimnek ugye?a szülés után sem akarok visszaszokni...Ennyivel nem ártottam neki?
NEM KÉREK LESZIDÁSOKAT AZT MEGKAPOM MAGAMTÓL!
előre is nagyon köszönöm
39hetes km
Én is hasonló helyzetben vagyok, nagyon stresszelek sajnos, 8 hetes vagyok de még napi 2-3 szál elmegy..
Te mit csinltál, hogy ne gyújts rá egyáltalán?
Nyugi! Napi 10 szál cigi sem árt a bébinek, főleg nem az elején. Későbbiekben is "csak" a lepénybe jut, de a lepény azért van, hogy meg szűrjön mindent. Sok egyéb káros gázokat is belégzel sajnos, de a lepény azokat is megszűri. Nem kell aggódni, azzal jobban ártasz a bébinek mint ha bagóznál. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy fel vagy "jogosítva", hogy naponta több dobozzal is elszívj, de néhány szállal nem teszel kárt a babádban. Ezt egyébként nem én mondom, hanem a 21. századi kutatók, tudósok.
Akinek nem tetszik a hozzászólásom az nyugodt szívvel le pontozhat. Nem tanácsokat osztogatok, csak véleményt mondom mint mindenki más. Persze mindenki maga dönti el, hogy bagózik e vagy sem.
Jó egészséget és minden jót neked és a bébinek! :)
Szia!
èn nem èrtek egyet azzal,hogy a leszokàsbol eredo stressz kàrosabb lenne ezèrt inkàbb gyujts rà.Mit èrtèl el vele?Most azon stresszelsz h nem kellett volna cigini.Ugyanott vagy,stressz van.
Màsrèszt nyugi mert nem lesz nagy baja a picinek,màs is cigizik terhessèg alatt.
DE!bàr lehet hogy szèp normàlis kisbaba lesz,lehet k_èsobb visszajonnek a cigi hàtulutoi.nem most,majd 6 èv mulva.Ugynis lehet nem lesz fèlkaru koraszulott èrtelmifogyatèkos babàd,de sanszos hogy csokkenni fognak az èrtelmi kèpessègei,pl nem fog tudni majd olyan jol tanulni.Tobb olyan gyereket sot velem egykorut ismerek akinek ciizett az anyja terhesen;Egèszsègesnek tunnek kulsore,de semelyiknek sincs normàlis sakmàja vagy jovoje,mert egyszeruen annyira nem fog az agyuk,hogy kèptelenk a legegyszerubb iskolàban is megfelelni.
Szoval ezèrt vigyàzz,mert lehet megfosztod a gyerekedet attol,hogy valamiben tehetsèges legyen h jol tudjon tanulni.ez sztem mèg rosszabb mintha fizikailag fogyatèkos lenne.
èn is cigiztem,nem baba miatt raktam le,csak ugy.nem tudom elhinni,hogy nincs annyi ero egy noben aki tudja hogy anya lesz,hogy megfogja azt a kurv@ cigit ès azt mondja SOHA tobbet.
Sajnàlom,nem bàntani akarlak,megèrtem h izgulsz.De tobbet soha ne gyujts rà a gyereked jovoje èrdekèben!!!!
Ti nem tudtok olvasni?vagy csak a szovegèrtès nem megy???
Nem azt mondtam,hogyha valaki cigizik terhesen,akkor 100% tuti biztos hogy nem fog jol majd a gyerek agya.Orulok,h van ellenpèlda is.èn csak azt mondtam,èn tobbet is ismerek,akinek tudom h az anyja cigizett ès làtszik is rajta.Lehet 10 emberbol egy ilyen,ha cigizik az anyja terhesen,de èn ezt a kockàzatot sem vàllalnàm.lèci olvassàtok màr el legalàbb 2x amit irok,mielott vàlaszoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!