Ez nem túlzás és felelőtlenség?
Tegnap,22:57!
Csak az addig olvastam el amit írtál,hogy "ha esés veszély lenne,biztos nem venne fel magassarkút". Sajnos ismerek olyan "anyukát" aki bizony tett rá,hogy mi baja lesz a gyermekének. Ez a baba születése után is így maradt. Nem lehet tudni,ki szereti igazán azt a bébit,akik a szíve alatt hord,és ki az,aki csak úgy tesz,mintha,de különösebben nem hatná,meg,ha történne valami a babával. Sajnos van ilyen is.
"Had döntse el,mit vesz fel,miben néz ki jól" Honnan tudod,hogy jól nézett ki? Inkább miben érzi jól magát-nem? Na,nem kötekedés!!
Ezek szerint csak én vettem észre,hogy a "fenék kint van" és iszonyat felfázhat...?? Jelen esetben támasznak ott volt a párja- a cipőt illetően. (és mivel nem ismerjük az ominózus hölgyet,így nem tudhatjuk,hogy érdekli e a babája,vagy nem,hogy miért vette fel azt a cipőt.. konkréten semmit nem tudunk róla) És mint már írtam az előző válaszomba, a fenék kint van, még a nem kismamának is csúnya,nem hogy aki babát vár.- nem beszélve,hogy még nincs is olyan idő,hogy ilyenben járjon.
Üdv: 24 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!