Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez nem túlzás és felelőtlenség?

Ez nem túlzás és felelőtlenség?

Figyelt kérdés
Jó tudom, hogy nem az én dolgom, minek szólok bele, de a minap nagyon meglepődtem azon, hogy hogyan nézett ki egy kismama. A városban sétált egy kb. 7-8 hónapos kismama (az biztos, hogy már elég nagy hasa volt) a barátjával/férjével karöltve sztreccs miniruhában(a mini alatt tényleg nagyon minit értek) és 10 cm-es tűsarkúban. Vagyis inkább botorkokált, és a partnerébe kapaszkodott, mert elég rossz volt az út. Nem vagyok egy begyepesedett öreglány, nem is azt mondom, hogy papucsban és egy zsákban mászkáljának, de ezt ilyen nagy hassal, terhesen "furának" találom. Vannak szép, csinos kismamaruhák és kevésbé magas cipők is, amik nem ennyire merészek és veszélyesek. Tudom, hogy a divat meg minden, de most komolyan, ha nem lett volna valaki, akibe belekapaszkodik, akkor biztos hasraesett volna. Nem hiszem, hogy bármelyik normális kismama kockáztatná azt, hogy a gyerekének baja essen. Vagy tévedek?
2011. ápr. 20. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Falusi vagy?
2011. ápr. 21. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Tegnap,22:57!

Csak az addig olvastam el amit írtál,hogy "ha esés veszély lenne,biztos nem venne fel magassarkút". Sajnos ismerek olyan "anyukát" aki bizony tett rá,hogy mi baja lesz a gyermekének. Ez a baba születése után is így maradt. Nem lehet tudni,ki szereti igazán azt a bébit,akik a szíve alatt hord,és ki az,aki csak úgy tesz,mintha,de különösebben nem hatná,meg,ha történne valami a babával. Sajnos van ilyen is.

"Had döntse el,mit vesz fel,miben néz ki jól" Honnan tudod,hogy jól nézett ki? Inkább miben érzi jól magát-nem? Na,nem kötekedés!!

Ezek szerint csak én vettem észre,hogy a "fenék kint van" és iszonyat felfázhat...?? Jelen esetben támasznak ott volt a párja- a cipőt illetően. (és mivel nem ismerjük az ominózus hölgyet,így nem tudhatjuk,hogy érdekli e a babája,vagy nem,hogy miért vette fel azt a cipőt.. konkréten semmit nem tudunk róla) És mint már írtam az előző válaszomba, a fenék kint van, még a nem kismamának is csúnya,nem hogy aki babát vár.- nem beszélve,hogy még nincs is olyan idő,hogy ilyenben járjon.

Üdv: 24 éves

2011. ápr. 21. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy látszatra nem szép, sőt talán még egészségesnek se mondható, de miért kell ezzel foglalkozni? Miért kell pletykás, rosszindulatú falusi pletykafészkeknek lenni? Miért kell mindig a másikkal foglalkozni? Úgy néz ki úgy néz ki, ha a pasijának és magának tetszik tök mindegy én az utca másik végén mit gondolok mikor felém imbolyognak. Hiába veszélyezteti esetleg a babát és magát akkor se tudok mit tenni, mert semmi közöm hozzá. Ezt most feltenni ide és várni a pletyis hölgyeket, mint valami tetemre hívásnál szerintem értelmetlen. Mellesleg a feneke kinn van kifejezést is hallottam már olyan ruhára, ami térdig ért, de az adott szemlélőnek ez már feneke kinn van. Ettől még tényleg vannak a forrónacik és a nagyon minik amiből tényleg kivillan a fenék, de ilyenkor az ember félrenéz, morog magában, de ezen pletykázni és beszélgetni? Mert ha a testvérem lenne, vagy rokonom, barátom akkor odamennék, hogy bocsi de kinn van a feneked elég gáz, de most egy idegent megszólni? És itt boncolgatni?
2011. ápr. 21. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!