35 hetes kismamik! Hogy vagytok? Hogyan viselitek az utolsó
heteket?
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 13:04
1/5 anonim válasza:
Én már nagyon unom.
Nyűgös vagyok,már nem az első terhesség,lehet,hogy a kor előrehaladtával már nem úgy viseli az ember.
Sokat szurkál,elnyomja a vesémet.
Azt mondta a doki még min.3 hétig tartsuk bent úh.kíméljem magam mindentől,feküdjek.
Lassan múlnak a napok,de azért mindent megér.
2009. márc. 3. 13:11
2/5 anonim válasza:
Szia!
Hú hát nekem tegnap óta jóslóim vannak,már nagyon nagy az izgalom és várjuk mint a messiást.Tegnap óta le is szált a pocim,így sűrübb a pisilés is,de bizti megéri.
Első babánk lesz 35+5hetes km.
2009. márc. 3. 13:24
3/5 anonim válasza:
Nyügösen..Pedig meg jo esetben bo egy honap van hatra,gondolom addigra elviselhetetlen leszek :-)
Eg a gyomrom,falom a Rennie-t,masfel orankent pisilek, ejjel is, igy van hogy nem sikerul mar visszaaludnom.Mar nagyon varom hogy a kezemben tarthassam Babot!Gyakran almodom hogy szulok,es nagyon jo elmeny,de a Baba arcat soha nem latom.Erdekes.
2009. márc. 3. 13:27
4/5 anonim válasza:
Szia.Nekem nagyon zsibbadnak az ujjaim,igy szinte mindent kiejtek a kezemböl,amit felkell venni.Ebből van elegem.Tegnap estefelé elejtettem a kibontott tejfölt,amit fel is kellett takaritani.Itt egy kicsit már eltört a mécses.Fáj nagyon a szeméremcsontom,menni alig birok.A hasam oriási.Aggodom,mert nem fordult még be a bébikém.És már nagyon türelmetlen vagyok,hogy lássam.Szinte minden gondolatom ő.Már millioszor elképzeltem.
2009. márc. 3. 14:11
5/5 anonim válasza:
Én is türelmetlen vagyok... nekem már a 31. hét óta vannak jóslófájásaim, hol erősebben hol gyengébben. A külső méhszájam is nyitva van már, szóval teljesen kiszámíthatatlan az egész, és ez zavar egy kicsit. Az a legrosszabb, hogy míg napközben egész jól elvagyok, épp estére leszek nyűgös, fáradt, addigra fáj már mindenem és levegőt se kapok rendesen, viszont a párom meg csak este van itthon... szegény csak azt látja belőlem ahogy szenvedek, és én se tudom élvezni a társaságát mert magammal vagyok elfoglalva. Amúgy unalmamban blogot is kezdtem írni, ezen a címen olvashatjátok ráérős perceitekben: bogink.blog.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!