Mindenki kap negatív megjegyzéseket, beszólásokat a terhessége alatt? Én kapom rendesen…ha van kedvetek Ti is leírhatnátok, hogy milyen érdekes beszólásokat kaptok!
Pl.:
Mások: Majd meglátod!!!! – Én: én ebben a beszólásban azt hallom, hogy majd meglátom én is, hogy mennyire sz.r…
Mások: Neked se legyen jobb, mint nekünk! – Én: amikor visszakérdezek, hogy: Tehát nektek sz.r? A válasz rá: Nem! – Akkor miről beszélünk, hogy nekünk se legyen jobb….
Mások: Aludd ki magad, amíg teheted!! – Én: Miért ezután soha többé nem fogok aludni? Szerintem fogok, csak más beosztás szerint. És tisztában vagyok vele, hogy ez az időszak nem a nagy pihenésekről fog szólni, de azt is tudom, hogy nem tart örökké…
Mások: De jó, hogy terhes vagy, jöhetsz hozzánk gyakorolni! (kisgyermekes családhoz) – Én: Nyilván két diploma kell egy sz.rospelenka kicseréléséhez, de bízom benne, hogy nekem eggyel is menni fog.
Mások: Akkor kezdjetek el gyűjtögetni… - Én: Hmmm, végül is jó lenne lecserélni a 10 éves autómat, arra tényleg el lehetne kezdeni félrerakni… Na de könyörgöm, fel fogjuk tudni nevelni és mindene meglesz annak a gyereknek, csak nem a legdrágább boltba kell beesni vásárolni…
Mások: Nem vagy veszélyeztetett terhes? – Én: Nem tudtam, hogy muszáj annak lennem…
Mások: És nem félsz a szüléstől? – Én: Ha félek, se lesz jobb! Egyébként meg vagy kijön vagy kiveszik, bent nem marad, az tuti!
Mások: Úristen, tornázni jársz? - Én: Miért ne járnék, nem vagyok halálos beteg, csak várandós…
Ha még eszembe jut írok! Na de összegezve, én még nem láttam egyetlen szülőt sem, hogy belerokkant vagy belehalt volna abban, hogy gyereket nevel, nem értem miért akkor ez a fene nagy negatívkodás. Persze biztos lesznek nehezebb időszakok, de az élet ilyen, a gondokat meg kell oldani és továbblépni…különben mindenki mehetne ugrálni a hídról, tizedikről!
Gyakorló apuka!
Nagyon röhögök:D:D:D! Egy fiunk van, a másodikat várom, és annyira életszerű, amit írsz, hogy itt kacarászom magamban:D.
Kedves kérdező, nagyon "menőnek" hangzik, hogy te ilyen "nagyon intelligensen", gúnyos mosollyan az arcodon valóban kimondod a fenti gondolataidat, de ez inkább bunkóság, mint magabiztosság, vagy jófejség! Sztem bölcsebb lenne hallgatnod ilyenkor;).
Ne haragudj, de előre szórakoztat, mekkora pofára esés lesz, mikor majd babázni fogsz! Ezt a fajta gúnyos humort, ami neked van, a babák általában nem értékelik, és a nagyon frappáns replikáiddal se mész sokra, mikor a bébid már 10.szer kel fel, ki tudja miért...
Humor kell a gyerekneveléshez, rengeteg! Különben így emlékszel majd vissza, mint akik ilyeneket mondanak neked. De ehhez az a fajta humor kell, mikor az ember önnön nyomorúságán vidámkodik, de te már most is meg vagy győződve róla, hogy mindent jól csinálsz, pedig még meg sem szültél! Így nem lesz egyszerű! Kicsit légy alázatosabb, mert amilyen kicsi egy baba, olyan gyorsan tördeli majd le a szarvaidat:D:D:D!
Kedves kérdező!
Valószínűleg sokan magukra ismertek a való életből. Nekik szar, hát majd meglátod, Neked is az lesz. Ennyi... :D Sajnos peched volt, hogy általában (tisztelet a kivételnek), pont Ők válaszolnak erre a kérdésre, sok válaszból sugárzik a rosszindulat. Mosolyogj rajtuk, érdemi választ úgysem kaptál a kérdésre. :)))
G.
A kérdés értelmezése is problémákat jelent sokaknak!
Így szól: Mindenki kap..?
Erre a válasz lehet: Igen kapok....
vagy: Nem, soha, engem csak és kizárólag pozitív hozzáállású emberek vesznek körül...
Nem véleményt kértem! De úgy látszik ez az alap az emberek nagy részénél, kioktatni, lehurrogni, és elmondani neki, hogyan is fog alakulni az élete (ha már itt tartunk a lottószámokat nem tudja valamelyikőtök? Az is érdekelne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!