Milyen ételeket ehetek és milyeneket nem terhességem elején?
Figyelt kérdés
Még nem voltam orvosnál,de tervezem a hetekben.2 99%-os pozitív tesztet készítettem és a tunetek is megvannak.Mire kell még vigyáznom hogy ne vetélés legyen a vége?2008. febr. 10. 21:15
1/3 anonim válasza:
Ne most próbálj ki újakat.A tenger gyümölcseit kerüld!És pár jótanács:Ne emelj nehezet,ne fürödj nagyon meleg vízben.Kávét kis mennyiségben fogyassz!Remélem összejön!
2/3 anonim válasza:
vannak bizonyos ételek,amiknek a túlzott,és rendszeres fogyasztása nem ajánlott,habár nekem a dokim ezt nem mondta. valószínűnek tartotta szerintem,hogy pl. nem fogok egy étkezésre megenni 10 csomag camambert sajtot. egyet néha abból is ehetsz.még nem hallottam,hogy valaki kajától elvetéljen.én már a végét járom,nem nézegettem görcsösen,hogy ki mivel traktál.egyél ami jólesik,mértéket egyébként is mindenben kell tartani. sok örömet a terhességhez.
3/3 anonim válasza:
Szinte mindent ehetsz, amit kívánsz.
Kerülni kell a nyers tojásos ételeket, pl. majonéz, májat enni sem jó nagyon sokat, persze, alkohol sem jó. Na, egy korty bor, azért nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!