Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam miket ehetek a...

Honnan tudjam miket ehetek a terhességem alatt ha minden oldalon mást írnak? Valaki írjon lécc pár biztosat! Csak olyanok írjanak akik már anyukák!

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terhesség idején én is mindig olvastam ilyen oldalakat, mit ehetek mit nem. Hát miután már majdnem minden rajta volt a nem ehetek listán eldöntöttem, mindent eszek amit megjívánok. És tényleg mindent ettem, persze az olyanokat amiben nyers dolgok vannak csak mértékkel, de azokat sem vontam meg magamtól. És láss csodát, most 2,5 hónapos a fiam, gyönyörű és teljesen egészséges, még hasfájása is csak 2 hetente egyszer van nagy átlagba, pedig még szénsavasat is ittam terhesség alatt!

2010. júl. 12. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség nem betegség, nem kell túl aggódni. Bármit ehetsz amit megkívánsz kivéve a nyers húst vagy a nyers tojást illetve a penészes sajtokat. Mindent lehet, csak mértékkel és akkor semmi gond nem lesz. Leginkább sok gyümölcsöt illetve zöldséget és sok folyadékot fogyassz.
2010. júl. 12. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindent ettem amit megkívántam,de próbáltam több gyümölcsöt és zöldséget enni.A terhesség elején minden nap húslevest ettem csípőspaprikával,nagyon jól esett,aztán ez elmúlt.A vége fele,meg csak gyümölcsöt kívántam,főleg sárgadinnyét és cseresznyét:).
2010. júl. 12. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is mindent megettem. Nyers tojást, nyers húst pedig alapból nem eszek, a penészes sajtot nem szeretem. A terhességem elején minden nap karalábét ettem, ha egy nap nem ettem már hiányzott :) Mostmár inkább a gyümölcsöt kívánom, eszek is amennyit birok. Aztán a sok leve miatt meg ötpercenként pisilek :)

Úgyhogy szerintem egyél csak amit kívánsz....

4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 37 hetes pocakcsajszi anyukájuk

2010. júl. 12. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindent ettem, amit megkívántam, kivéve a nyers húst, a nyers tojást illetve a penészes sajtokat.

18 hónapos kisfiú anyukája és 24 hetes kismama

2010. júl. 12. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szólók is írták a nyers tojás, nyers hús és a penészes sajtok, ami tényleg nem javasolt. Rengeteg tojást ettem, de ügyeltem rá, hogy meg legyen főve, sülve.

Mindig a kólát ittam volna, ezért hetente egyszer 3 decit engedélyeztem magamnak. Minden reggel ittam kapuccsinót is...tényleg a mértékletesség a lényeg.

2010. júl. 13. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:Vagyis cikória kávét, amiben kevés rendes kávé van.
2010. júl. 13. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!