A terhességem utolsó heteiben vagyok és a párommal céges buliba megyünk. Mennyit és mit ihatok és ehetek, amiből még nem lehet baj?
Szia,én az egész terhesség alatt kívántam az italt-bár csak 1x vetemedtem arra hogy egy kis pohárka bort megigyak-de akkor meg nem esett jól :-)
Szerintem ha 1,max 2 pohárkát megiszol,még nem lehet bajotok-enni meg azt egyél és annyit ami jól esik.De azért vidd magaddal a kiskönyved,hátha a nagy bulizástól beindul a szülés :))
Szia! Enni ehetsz, amennyi jól esik. de szerintem próbáld meg alkohol nélkül. Így is jól érezheti az ember magát. Vigyázz a picidre, már csak pár hét van hátra. Megjegyzem, egy kismama mindig úgymond rivaldafényben áll, s ha nem is szól senki semmit, mindenki árgus szemekkel figyel ... De végül is másokra nem kell adni!
Én 24. hetes voltam, mikor karácsonyi buliban voltunk a céggel. Sajnos az élözene miatt a kisfiam nagyon sokat dörömbölt, s ennek következtében nem igazán éreztem jól magam.
De nektek kívánok teljes szívemböl jó szórakozást!
Szia!
Alkoholt szerintem ne igyál egyáltalán, inkább gyümölcsleveket, szénsvamentes üdítőket.
Ételekből kerüld a nagyon fűszereset és a puffasztó kajákat.
At alkoholt én is kihagynám!!! Fontosabb a baba egészsége, nem?
Szerintem nincs attól rosszabb látvány, amikor egy kismama dohányzik, vagy alkoholt iszik (főleg egy partiban, annyi ember előtt...)
Egyél sok finom sütit, és igyál rostos üccsit, hidd el, úgy is jól fogod magad érezni!
Jó szórakozást!
ha nagyon akarsz alkoholt inni (en is imadom a likoroket meg a koktelokat, sose voltam reszeg, de szoptatas utan annyit fogok inni, amennyi jolesik :D), szoval akkor ne likoroket meg egetett szeszeket, hanem egy pohar vörösbor!
minőségit. segiti a verkepzest, es nem olyan artalmas, mint az egetett italok.
enni azt es abbol, amennyi jolesik!
tatar beefsteak, meg felig sult cuccokat gondolom tudod, hogy nem szabad, meg az ilyen felig nyers tojásos mókákat sem, de gondolom lesz választék.
jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!