Megkaptam a kombinált teszt eredményem és pozitív lett ami azt jelenti hogy 1:25 ez elég siralmas. Aki ilyen cipőben van volt írna bátoritó szavakat?
Bár velem nem volt ilyen,de nyugodj meg!!!
Tudom,hogy nem könnyű,de majd a magzatvíz vétel
után már világosabban látsz!
Addig pedig próbáld elterelni a figyelmedet!
Az uhu-n nem láttak semmi eltérést igaz?
Sajnos ez nem mindig függ össze a korral,életmóddal,testsúllyal.Sajnos bárkinek lehet beteg babája.Ne félj inkább addig derüljön ki amig lehet mit tenni.Azt azért ne felejtsd el,hogy a kombinált teszt csak egy valószinűség számitás...Sokszor ilyen eredmény mellett is teljesen egészséges a baba.Csináld végig a tortúrát és gondolkodj pozitivan.Tudom,hogy nehéz..
Sok kitartás és egészséges babát kivánok neked:)
Szia!Én is hasonló cipőben járok,csak nekem 1:80-hoz lett az eredmény.Nekem már kedden megcsinálják a magzatvíz mintavételt.Én is nagyon megijedtem amikor kiderült az eredmény,de most már egy kicsit pozitívabban látom a dolgokat.Kedden voltam uh-on ott azt mondták,hogy nem látnak semmi arra utaló dolgot,hogy esetleg beteg lenne a baba,de ettől függetlenül el kell végezni a vizsgálatot.
Azt javasolom,hogy nyugodj meg te is,hidd el nem lesz semmi baj!!!!
Amúgy nekem sincs a családban down kóros,sőt van egy egészséges fiam.
Fel a fejjel és tényleg nyugodj meg.
Nekem 1:35-höz jött ki. Borzasztó volt az a 1,5 hónap, amíg kiderült a magzatvízvétel eredménye. Nekünk szerencsénk volt, nem down kóros a baba.
Én mindennap imádkoztam a JóIstenhez, hogy ne legyen beteg. Teljesen belebetegedtem a gondolatba is, hogy beteg.
Reménykedj és bizakodjál, mást nem tehetsz.
Imádkozom értetek!!!!!
Majd megírod, hogy mi lett?
Hát megnyugodni nem volt könnyű!Először is jól kisírtam magam és megbeszéltem a férjemmel mindent,mi lesz akkor hogy ha beteg a baba stb.A neten találtunk egy fórumot-a nevét sajnos nem tudom-ahol hasonló cipőben járó kismamák osztották meg a tapasztalataikat.Ott volt egy anyuka,akinek hasonlóan rossz lett az eredménye.mint a tiéd.Ő is végig csinálta az ilyenkor szokásos vizsgálatokat és kiderült,hogy nincs semmi baj,teljesen egészséges a babája.Amikor ezt elolvastuk,akkor egy kicsit megnyugodtunk és innentől kezdve pozitívabban állok a dolgokhoz.
Ja és a leleteimmel elmentem egy másik dokihoz is és szerinte ez egy egészséges terhesség,csak valószínűleg a babának a tarkóredő mérete nyomta el ennyire negatív arányba az egészet.(2,7 mm)
Amúgy most töltöm a 16.hetet,szóval még nagyon időben vagyok.
Először el kell menni genetikai tanácsadásra-nekem a védőnő kért időpontot-és ott elmondanak mindent.És neked kell eldönteni,hogy kéred-e a vizsgálatot vagy sem.Én kedden voltam,akkor csináltak uh-ot,ott mindent rendben találtak és utána mentem a tanácsadóba és jövő7 kedden már csinálják is.Az eredmény kb. 3 hét múlva lesz meg-ez idegörlő várakozás lesz.
Remélem tudtam segíteni,ha még van kérdésed,írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!