December 17-én megyek Down-kór UH-ra. Ha jó az UH eredményem, akkor is érdemes lehet az integrált teszt elvégzése?
Vagy a kombinált teszt.
De, csak akkor ,hogy ha gond van....
akkor erősít meg, ha mondjuk kijön az 1:50000-hez vagy 1:14000hez
ha ott is határértéket kapsz, előfordulhat, hogy amniora fognak tanácsolni a genetikusok
előfordulhat, de ha pl. nem akarja megtartani a babát, akkor jobb biztosra tudnia.
én magamból indultam ki, nekem nagyon megnyugtató volt a szörnyen alacsony afp-m mellett az 1:21000-es érték a kombinált tesztnél. semmibe nem kerül, vannak helyek, ahol ingyenesen elvégzik, csak utána kell járni.
viszont ha nem csináltatja meg, ne adj Isten neki is kijön egy rossz afp, akkor utólag nem tudnak kombináltat csinálni, csak az uh-ra lehet hagyatkozni, esetleg a magzatvíz mintavételre, ami viszont nem veszélytelen.
vagy a négyes teszt van még
de ezek statok, a személyes legmegbízhatóbb módszer, az amnio, csak az kockázatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!