Kombinált teszt eredményem negatív 12+2. A PAPP-A 6040. 00miu/L 2.1 Mom Szabad hcg: 108. 00 Ng/ml 2.45 Mom?
Down: 1: 17000
Edward: 1: 50000
De hülye vagyok, bocs, így a 41, héten megkattan kicsit az ember lánya... Előkotortam az én leletemet, nálam alacsonyabb a HCG, én is rettentően rosszul voltam, egészen a 18 hétig. Igen, a rosszulléteket nagy valószínűséggel a HCG hormon okozza. Szerintem jó helyen tapogatózol, csak egy baj van vele, semmit nem lehet ellene tenni, sajnos, bárcsak lehetne...
Jó egészséget nektek!
Az én eredményeim:PASPP-A: 1168miu/l 097 MOM,Szabad béta- HCG: 25,7 Ng/ml 1,78 MOM
Én egyszer sem hánytam a terhességem alatt és a fáradékonyságon kívül kutya bajom nem volt, úgyhogy biztos, hogy nálad a magasabb értékek befolyásolják a rosszulléteidet, de arról nem tehetsz, hogy a te szervezeted ilyen, remélhetőleg később jobb lesz!
Kitartást!
Én is úgy tudom, h a magas HCG szint felelős a rosszullétekért! Kitartást neked, majd a baba kárpótol!! :-)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!