Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt eredményem...

Kombinált teszt eredményem negatív 12+2. A PAPP-A 6040. 00miu/L 2.1 Mom Szabad hcg: 108. 00 Ng/ml 2.45 Mom?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre hogy ez a hcg érték elég magas ahhoz képest amit másoknál olvastam. Nem azért aggódom, hogy nem jó az eredmény, mert alacsony kockázat van ráírva, tehát nyilván jó. Elég rosszullétes vagyok, korházban is voltam már emiatt, most se igazán vagyok jól. Ez lehet azért van, mert magas a hcg szint a szervezetemben? Vagy ez itt nem azt jelenti?
2011. júl. 29. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem 30,40 volt és 0,74 MOM de én is rosszul voltam 3-4 hétig. Ha sírós lennék sírtam volna kínomban pedig 2 terhesség. :O Az első is sz@r volt eleinte. :(
2011. aug. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!