Mit tennétek ha a párotok megütne?
Szia!
A helyedben AZONNAL elhagynám. A fenyegetőzésével meg életed vgéig is sakkban tudna tartani és te mindent megtennél neki? Még azt is tűrnéd, hogy újból megverjen. A másik pedig, hogy bármennyire is nagy ember én Úgy tudom, hogy terhesség alatt vádettséget élvezel, vagy is NEM RÚGHATNAK KI. És a helyedben vetettem volna látletet egy mésik kórházba orvosnál. Mindenhova nem ér el a keze. Szerencsétlen helyzet, hogy terhes vagy, elhiszem, hogy nehezebb helyzetben vagy, de LÉPNI KELL ÉS ELHEGYNI.
Szia!
Ne haragudj,de ha eszed van azonnal ott hagyod és még fel is jelented.Erre nincs mentség.Ha az én férjem ilyet merne csinálni én verném ugy nyakon hogy lerepül a feje.Hagyd ott gyorsan,mert ha egyszr megtette megteszi mégegyszer
Az a férfi,a ki egy nőt, vagy gyereket megüt, egy gyenge ember! Miért nem kezd vele egy súlycsoportú emberrel? Engem pl csak egyszer ütne meg egy pasi, az tuti!!! Azonnal elhagynám! Ha dühből ütött, akkor ezt bármikor máskor is megteheti! Mi van, ha úgy üt meg, hogy elmegy a baba, vagy netán neked is nagyobb bajod lesz? Szerintem nem lehet rosszabb egy anyaotthonban sem, mint egy olyan férfi mellett, aki ver! Nem voltam soha ilyen helyzetben, így joggal mondható, hogy könnyen beszélek! De! Ha egyszer megtette, megteheti többször is! És ha most leáll és megbékél? Megszületik a pici....és ha aztán őt bántja? Ha a pasi miatt lesz a babádnak baja, soha nem fogod magadnak megbocsájtani, hogy nem tettél ellene!
Gondold végig, én sok sikert kívánok neked ahhoz, hogy egyedül (távol egy ilyen görénytől!) új életet kezdj!
költözz haza!!! attól h a 9éves fiát nem bátja-most, de ki tudja mi volt régen?-még nem jelent semmit!! ha egyszer megtette megteszi megint főleg ha tudja h fügsz tőle! Apukád nem csapta le? azonnal menj el!!! ha legközelebb megüt még a babának is árthat de a stressz is! beteg gyereket akarsz egy idegbeteg apával???
menj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!