Mit tennétek ha a párotok megütne?
07:55-ös ismét
1. Határozott idejű szerződést csak közös megegyezéssel lehet felmondani, DE
2. Határozott idejű szerződés annak lejártakor megszűnik függetlenül attól, hogy a munkavállaló éppen várandós-e vagy kisgyermekével van otthon.
Tehát, ha így áll hozzád a "kedves" párod, akkor gondolod, h meghosszabbítják a szerződésedet? Viszont amíg nem jár le a szerződésed, addig nem rúghatnak ki, csak akkor, ha beleegyezel.
Ha lejár a szerződésed, még mindig elmehetsz 45 nap passzív táppénzre. A továbbiakról: attól függ, h mikor szülsz és mikor jár le a szerződésed. Lehetőség pl a szülési szabi v a munkanélküli is.
Az anyukád viszont már más tészta, róla nem tudunk semmit.
Az biztos, h borzasztó nehéz helyzetbe kerültél, én nem várnám meg, míg legközelebb 8 napon túl gyógyulóval mennék az ügyeletre. Vagy, h a csecsemőt megüsse.
Nézd, ha tényleg őszinték akarunk lenni: gondolod, h ezzel a hozzáállással szeret? Mert én nem hinném.
Ez az általános védekezés. "Addig provokáltál míg végül meg kellett, hogy üsselek" (Bár elismerem időnként egy-két nőt, nő létemre én is szájonvágnék, de ez sem igazol semmit)
Azért van rád szüksége, hogy legyen kis basáskodni. HIdd számtalan ilyen eset van és mindegyik csak egyre rosszabb lesz. Én akkor látnék valami kis reményt, ha elgondolkodott volna és bocsánatot kért volna és elmondta volna neked hatszor, hogy ő mekkora állat és hogy ilyen soha többé nem fordul elő.
Neked kell döntened, de ha úgy döntessz, hogy maradsz, akkor írd ki a falra egy nagy papírra, hogy a legközelebbinél azonnal elmész, és tartsd is magad ehhez. Ne lépj egy végtelen körbe.
És ne félj semmitől. Szörnyű, hogy az emberek azt hiszik, hogy csak másoknak vannak jogai, "én inkább csöndben maradok, mert főorvos és kisváros és az állásom...." Pont azért működnek ezek a dolgok, mert eleve senki meg se próbál ellene tenni, pedig mindíg van lehetőség.
Sajnos ezzel hiába áltatod magad, mert nagyon-nagy valószínűséggel elő fog fordulni többször is. Nekem is volt ilyen kaőcsolatom, még régen, csak ő tanár volt, de szinte a szitu ugyan az volt mint nálad! Csak én nem voltam terhes. Én is azzal vigasztaltam magam hogy biztos nem fog többet előfordulni. Tudtam pedig, hogy nagyon szeret, és többször előfordult. Ezek az emberek a döhtől nem tudják kontrolállni magukat és nehéz erről beszélni velük, mert nem akarnak szembesülni vele mit tettek. Én ott tudtam hagyni, és most van egy csodálatos férjem aki óv, és vigyáz rám. Gondold át. Ne bízz abban hogy nem fog megtörténni.
32 hetes babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!