Hogy áll a párotok a terhesség alatti szexszel?
Szia!
Én mindennap találkozom a férjemmel de Hálistannak" ő nem is akar szexelni. Én még direkt rá játszottam, hogy itt mozog a hasamban és nekem így nem nagyon megy. Tudom kicsit szemét huzás tölem de én annyira nem kivánom a szexet, hogy az brutál szerintem.
Sok férfi fél ilyenkor, hogy meg tudja sérteni a babát valahogy, meg az is furcsa nekik általában, hogy odabent van valaki.Ezt érdemes megbeszélni, mert biztos vagyok benne, hogy nem a külalakoddal van a baja.Sok férfi visszakozik a terhes szextől.
Nekem szerencsém volt, inkább én voltam akit zavart a dolog, de megoldottuk annyival, hogy hátulról történtek a dolgok, így nem gondoltam, hogy párom állandóan a hasamat figyeli, és én is felszabadultabb voltam! :)
Beszéljetek, nem árthat.
Beszélj vele erről.
Én 31 hetes vagyok kívánom a szexet,és a párom is de minden egyes alakalommal elmondja utána,hogy félti a picit.Ami érthető is.De vannak olyan pózok amik nem nyomják meg a babát!
Én is kivánom a szexet de mióta mozog a baba azóta nem megy,ahányszor rúg egyet olyan mint ha valaki ránk nyitna és zavar hogy közli velünk hogy hármasban vagyunk.A páromat nem zavarja sem a baba sem a pocak méret.
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!