Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tanácsotokat kérném?

A tanácsotokat kérném?

Figyelt kérdés
5+3 hetes babás vagyok,és olyan sokan írták hogy 6 hetesen elvetéltek, teljesen meg vagyok ijedve, és arra gondoltam esetleg szedhetnék méhpempő kapszulát, sok pozitívumot írnak róla, többek között azt is, hogy segít a magzat megtartásában. Szerintetek érdemes lenne? Még soha nem szedtem, nem e zavarja meg a szervezetem ha most elkezdem?
2011. ápr. 8. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is 6ik hétben vetélte el! Ha a baba el akar menni akkor úgy is el fog akármit csinálsz! Állj hozzá pozitívan! Én nagyon rettegtem,hogy újra elvetéltek,de már 10+5hetes vagyok! Ne aggódj,nem lesz semmi baj!
2011. ápr. 8. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:

terhes vitamint szedjél.. van ma már annyiféle fajta..

az hogy kiegészítésként mit szedsz, azt inkább konzultáld meg akár az orvosoddal vagy a védőnőddel.ha nincs dokid akkor attól kérdezd meg akihez majd mész.

és szerintem feleslegesen ne ijesztgesd magad, hogy lehet te is elfogsz vetélni.. igaz benne van a pakliban, de ha ezen görcsölsz és agyalsz, akkor nem lehet valami jó a közérzeted és már a kezdetektől számít hogy jó legyen neked és a babádnak az élete!

2011. ápr. 8. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak 5h3n-on csináltam a tesztet, és rá két hétre mentem dokihoz.

Felesleges azon idegelni, magad, hogy xy elvetélt.

2011. ápr. 8. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a 12.hétig csak félig örülök,majd utána lesz teljes az öröm. :-) Ha nem egészésges a baba és elmegy, nem tudsz mit tenni. Ha viszont erős, egészséges, akkor marad, ne izgulj.
2011. ápr. 8. 12:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elevit-et szedek, sokat pihenek, igazából megteszek mindent, így valóban, próbálom magam kevesebbet stresszelni ezentúl. Nagyon lassan telik az idő, jövő héten pénteken szeretnék orvoshoz menni(6+3),olyan messze van még. Nektek Boldog Babavárást kívánok!
2011. ápr. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!