Milyen hőt írjak be a diagramomba? Ma reggel picit másképp keltem és mértem a hőmet, mint eddig, ezért most a tanácsotokat kérném. Reggel 36,7 volt, két órával később 37,1. Csak egyszer szoktam mérni minden reggel, csak most elcsúsztam.
Eddig minden reggel 05:30-kor mértem a hőmet. Reggel első mozdulatom, hogy a hőmérőzhöz nyúlok. Utána kelek stb.
Ma reggel felébredtem 04:14-kor, mert nagyon ki kellett mennem a wc-re. Visszaaludtam és keltem normálisan 05:45-kor és megmértem a hőmet. 36,7 (előtte négy napig 36,6 volt és holnapra nem várom)
Utána visszaaldutam, nem is keltem fel előtte sem.
Majd kíváncsiságból megmértem a hőmet 07:45-kor, ugyanis ekkor ébredtem megint. 37,1 lett a hőm.
Most akkor melyiket írjam be a diagramomba? Vagy inkább hagyjam ki? Vagy átlagoljak? :) Holnapra nem várom. Ettől még megjöhet holnap?
Akkor ugyanazt mértük. :D
Mert én is 36,7-t mértem, aztán meg 37,1-t. De előtte két óráig aludtam. Fel sem keltem, a hőmérőzés is két mozdulat volt.
Lehet korán van a 05:30?
Mert ha mondjuk minden nap 07:30-kor kelnék, akkor mindig magasabb hőt mérnék és akkor nem lenne olyan lapos a diagramom? :D
Belinkeled a hőgörbédet?
Lehet, hogy korábban kéne kelnem. Legalább egy fél órával. Többet nem tudok magamnak megengedni,mert mennem kell dolgozni.
Nekem most nyelt vonalzót a hőm, de így is elég lapos, ráadásul az átlaghőmet a ciklus és a fertility is máshova húzta be.
Ja és csak a hőmet vezettem ezidáig, semmi mást. (tünet, nyák állapot.)
Ja, és az első hónapom is, ezért vagyok ilyen kezdő.
A fertility-s diagramot nem tudom ide becsatolni, egyszerűen nem tudom, hogyan kell. A ciklust igen, de ezt nem. :(
Bocs elírtam az alaphőmet, mert tiszta izgalomba vagyok annyira akarom, hogy fennmaradjon és még magasabb is legyen a hőm:DD szóval az alaphőm 36.3:)
Hú de szép a görbéd!! :)
Nagyon szépen emelkedik az ovulációt követően. És látom, volt is együttlét!
Minden esélyed megvan a babára!
Még méregesd reggel, az a lényeg, hogy az átlaghőd alá ne menjen a hőd. Ha fent marad, akkor szuper!!
:)
Nem tudom belinkelni a ciklus-os görbémet, mert nem enged belépni. Valami miatt letilt, vagyis a laptop, amiről netezek. A fertility-be be tudok lépni, ott meg a diagramot nem tudom ide belinkelni, mert nem tudom, hova kattintsak a megosztáshoz. Próbálkozom még.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!