Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitaminnal kapcsolatban...

Terhesvitaminnal kapcsolatban tanácsotokat kérném?

Figyelt kérdés
Eddig Femibion vitamint szedtem de 2 hete elfogyott és nem volt rá pénzem (az ára elég húzós). Szerintetek nem gond ha most Hipp Natal-t veszek és azt használok egy ideig? Egyébként egy hete voltam dokinál a baba szépen fejlődik és a korához képest nagyobb is a súlya picit. 29 hetes kismama
2011. jan. 6. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég az is persze!
2011. jan. 6. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Az kb havi 3000 ft-ra jön ki :

120 ml van 1 üvegbe, 20 ml egy adag....6 napra elég 1 üveg....

2 van a csomagba azaz 12 napig elég...

uh kb 3 csomag kell....nem jelent gondot amúgy...én pont így jártam mint Te ezért vettem ezt

2011. jan. 6. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és mivel a vége fele vagy lassan sztem ne is válts vissza.....én első babánál elevitet szedtem és a magándoki mondta hogy 7. hónaptól ne szedjek már ilyeneket..
2011. jan. 6. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
26 hetes kismama vagyok és én is a femibiont szedem. Tényleg elég húzós az ára, de nekem nagyon ezt tanácsolja a dokim. Ha váltasz, azt azért nézdd meg, hogy a másik vitaminban mik vannak, nehogy valamiből kevesebb legyen benne sokkal.
2011. jan. 6. 14:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszaitokat. Azt nem tudjátok véletlenül hogy hol a legolcsóbb? :)
2011. jan. 6. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Nutrilite Naponta vitamint szedek, ebben az összes szükséges vitamin benne van. Az ára 8700,- FT, de 120 szemes. Egyszerre sok, de ha azt nézem, h 4 hónapig elég...szóval sztem megéri.Így havonta 2175,-FT-ra jön ki.

Mondjuk én még szedek mellé Omega3-t is.

Jó babavárást!

2011. jan. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!