Tanácsotokat kérném éjszakai hiszti rohamokra, mert lassan megőrülök!?
Az utolsó előtti kommentedre írom tapasztalatból, hogy a lányom sokkal jobban aludt kisebb korában, ha délután is pihent egy jó nagyot. (Mi is mindig féltünk, ha na most aztán kialudta magát napközben, de nem, olyankor nyugodtabban aludt éjjel is.)
Ilyen felkelős, sírós éjszakáink nekünk is voltak, volt hogy hetekig tartott, de abból végül mindig fog lett.
nálunk is ugyanez ment: hetekig kínlódott és végül mindig fogak lettek belőle (mindig több jött egyszerre).
esetleg kérdezz rá a dokitoknál, hogy ő mit gondolna róla, de nekünk bevált a SEDATIF PC nevű homeopata szer.
szia, ez nem hiszti, valami baja van. hogy mi az mellékes. lehet: fogzás, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás. az én kislányom kb. 1.5 hónapja alszik úgy, hogy éjjel nem kel, vagy elvétve, előtte ne tudd eg mi volt. volt hogy 15x keltünk éjjel....és csak a cicit fogadta el, semmi mst nem.
szóval én összeszorítottam a fogam, mert a homeó nem vált be, sírni hagyni meg nem akartam. és látod, magától elhagyta. én is olyan votlma mint az élőlhalottak , mert éjzsakát még kisebb korában sem aléudt soha végig.
a te döntésed, hogy hagyod sírni, hátha leszokik róla, vagy kibírod, amíg magától úgy dönt, hogy átalussza az éjjelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!