Nem ártott az egész napi piszkálás a picimnek?
Figyelt kérdés
13. hetes vagyok. Genetikai ultrahangon voltam nagyon belenyomták a hasamba az uh-t. Minden rendbe volt, nagyon ficánkolt. Aztán este az orvosom megnézte a méhszájamat kacsa, mikroszkóp stb. Fertőtlenítette, aztán benyúlt jóó mélyen, kívülről megnyomkodta a hasam. Aztán ismét uh, csak most hüvelyi volt. Aggódom, hogy ez a sok piszkálás, nyomkodás, ultrahangozás nem ártott-e.2011. ápr. 8. 11:24
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, egyáltalán nem ártott a babának. Szerintem téged jobban megviselt. Ő még pici,annyira, hogy ő ebből nem is érzett semmit. Ha ficánkolt,akkor jól érezte magát.:) Az utolsó hetekben is "rendesen" meg fog vizsgálni a doki, ami nem kellemes, de ők tudják,mit miért tesznek. Jó babavárást! 29 hetes kismami
3/3 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok. Köszönöm. :)
2011. ápr. 8. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!