A kóla mennyire árt a picimnek?
Nem lesz semmi baja a picinek annyi kólától..nekem csak az segített elmúlasztani a hányingert..a doki ajánlotta szóval szerintem ne spilázd túl. Sőt énse kvztam..most pedig orvosi ajánlatra innom kell kettőt egy nap, mert lement a vérnyomásom
26 hetes pockos
Egyik kolléganőm egész végig azt itta a terhessége alatt, mert egyszerűen kívánta. A baba egészségesen született, reméljük később sem lesz baja. Amúgy mértékkel lehet mindent, és az utcán amúgy is szívjuk a büdös gázt, ami szerintem rosszabb és elkerülni sem tudod...
Egy kicsi biztos nem árt.
23 hetes kismama
Nem vagyok egy nagy kólaivó, de első terhességemnél is nagyon jól esett, és most a másodiknál is. Főleg gyomorégésre. Ezért aztán néha lecsúszott(lecsúszik) 2-3 deci.
Nem lesz ettől semmi bajod, igyál nyugodtan kólát.
Szió!
Eleinte én is féltem, meg kétségek között gyötrődtem és nemcsak a kólával és a kávéval kapcsolatban. Nálam még a Mekis kaja is "bezavart".
Végül úgy döntöttem, hogy az a minimális mennyiség, amit kólából elfogyasztok, biztosan nem árt, a "kín, ami elepeszt utána", sokkal rosszabb a babának!
Kávét pedig rendszeresen fogyasztok, reggelente egyet.
A Mekis kaját, bár nem kérdezted, de ha utazunk, én abból is fogyasztok havonta kb. egyszer. És nagyon jólesik! :D
Ne aggódj, minden rendben van!
35 hetes pocakos
Elárulok valamit:) ielőtt teherbe estem, megittam egy üveggel egy nap:STudom rossz szokás de kóla függő vagyok:s
Most már lecsökent 1-2 decire, nem naponta azt sem és néha a csibe burger is olyan jól esik a mekiben:D De mellé jár sok sok vitamin,úgyhogy én nem vetek magamra, nem beteg vagyok, csak terhes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!