Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kóla mennyire árt a picimnek?

A kóla mennyire árt a picimnek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl aggodalmasnak tűnni,de sok rosszat hallottam a kólával kapcsolatban.Eddig nem is nagyon szerettem,de amióta babát várok egyre sűrübben kívánom meg.Nem iszom akkor sem sokat max 2 decit és abból is kirázom a szénsavat mert azt nem szeretem,de aggódom hogy ezzel is ártok neki pl a koffein miatt.Kávézni soha sem szoktam.
2010. jún. 15. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja a picinek annyi kólától..nekem csak az segített elmúlasztani a hányingert..a doki ajánlotta szóval szerintem ne spilázd túl. Sőt énse kvztam..most pedig orvosi ajánlatra innom kell kettőt egy nap, mert lement a vérnyomásom

26 hetes pockos

2010. jún. 15. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kolléganőm egész végig azt itta a terhessége alatt, mert egyszerűen kívánta. A baba egészségesen született, reméljük később sem lesz baja. Amúgy mértékkel lehet mindent, és az utcán amúgy is szívjuk a büdös gázt, ami szerintem rosszabb és elkerülni sem tudod...

Egy kicsi biztos nem árt.

23 hetes kismama

2010. jún. 15. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy nagy kólaivó, de első terhességemnél is nagyon jól esett, és most a másodiknál is. Főleg gyomorégésre. Ezért aztán néha lecsúszott(lecsúszik) 2-3 deci.

Nem lesz ettől semmi bajod, igyál nyugodtan kólát.

2010. jún. 15. 12:04
 4/6 anonim válasza:
100%

Szió!

Eleinte én is féltem, meg kétségek között gyötrődtem és nemcsak a kólával és a kávéval kapcsolatban. Nálam még a Mekis kaja is "bezavart".

Végül úgy döntöttem, hogy az a minimális mennyiség, amit kólából elfogyasztok, biztosan nem árt, a "kín, ami elepeszt utána", sokkal rosszabb a babának!

Kávét pedig rendszeresen fogyasztok, reggelente egyet.

A Mekis kaját, bár nem kérdezted, de ha utazunk, én abból is fogyasztok havonta kb. egyszer. És nagyon jólesik! :D

Ne aggódj, minden rendben van!

35 hetes pocakos

2010. jún. 15. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok valamit:) ielőtt teherbe estem, megittam egy üveggel egy nap:STudom rossz szokás de kóla függő vagyok:s

Most már lecsökent 1-2 decire, nem naponta azt sem és néha a csibe burger is olyan jól esik a mekiben:D De mellé jár sok sok vitamin,úgyhogy én nem vetek magamra, nem beteg vagyok, csak terhes:D

2010. jún. 15. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.Teljesen megnyugodtam!Most is éppen azt kortyolgatom mert egyszerüen már megőrültem érte.Szép babavárást mindenkinek!
2010. jún. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!