Tegnap amniocentézisen voltam! Sajnos megrándultam amikor a méhfalat átszúrták. Ugye nem lett baja a picimnek?
Nyugodj meg, biztos nincsen semmi baja! Nagyon figyelik uh-on folyamatosan, nehogy véletlenül rossz helyre menjen a tű. Ha baj lett volna, ott helyben szólt volna a doki, de legalábbis észrevetted volna a reakcióján. (Meg szerintem ha bármi gond felmerült volna, akkor biztos hogy alaposabban megultrahangozták volna utána a babát, meg ott tartottak volna megfigyelésre.
Nekem is volt amniom, más baba ösztönösen elhúzódik a tűtől, na az én lányom meg vígan odaúszkált, és odadugta a fenekét pont a tű alá. De a doktornő nyugodt maradt, máshogy irányította tűt, és így nem szúrta meg a kis kíváncsimat. :) Mos már 1 éves nagylány, úgyhogy bizton állíthatom, hogy nem történt baja.
Nekem a méhlepényből vettek mintát 3 héttel ezelőtt. Nem a vizsgálat viselt meg, hanem az, hogy miközben én naívan azt hittem, hogy a baba ebből nem sok mindent fog érezni, addig olyan szinten zaklatott lett a beavatkozástól, hogy napok kellettek, mire visszatért a kis ritmusába. Veletek is ez lehet, nyugodj meg!!! Meg nem sérthették, mert ahhoz túl jó a technika, de nyilván érzi, hogy valami történt, Te is idegesebb vagy, és ez kihat Rá.
Az én kisfiam a vizsgálat után egy óráig olyan erősen rúgkapált, hogy azt hittem, kiüti a hasfalamat, aztán napokig alig éreztem a mozgását, úgy meg volt rémülve.
Nincs semmi gond, eltelik pár nap, és minden a régi lesz, meglátod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!