Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap amniocentézisen voltam!...

Tegnap amniocentézisen voltam! Sajnos megrándultam amikor a méhfalat átszúrták. Ugye nem lett baja a picimnek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
azt mondta volna ott a doki ha történt volna valami gáz. Ne aggódj. Pihenj sokat!
2010. szept. 23. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, biztos nincsen semmi baja! Nagyon figyelik uh-on folyamatosan, nehogy véletlenül rossz helyre menjen a tű. Ha baj lett volna, ott helyben szólt volna a doki, de legalábbis észrevetted volna a reakcióján. (Meg szerintem ha bármi gond felmerült volna, akkor biztos hogy alaposabban megultrahangozták volna utána a babát, meg ott tartottak volna megfigyelésre.

Nekem is volt amniom, más baba ösztönösen elhúzódik a tűtől, na az én lányom meg vígan odaúszkált, és odadugta a fenekét pont a tű alá. De a doktornő nyugodt maradt, máshogy irányította tűt, és így nem szúrta meg a kis kíváncsimat. :) Mos már 1 éves nagylány, úgyhogy bizton állíthatom, hogy nem történt baja.

2010. szept. 23. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!Az 1 sz klinikát nem ajánlom senkinek sem.Mint a vágóhidon!!!!11 órára volt időpontom 2 -re hívtak be!Semmit sem mondtak közben!!!!Remélem tényleg semmi baja a kicsimnek!!!Azért is rossz mert még elég keveset mocorgott eddig is!Ma még nem is éreztem őt!!!!
2010. szept. 23. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a méhlepényből vettek mintát 3 héttel ezelőtt. Nem a vizsgálat viselt meg, hanem az, hogy miközben én naívan azt hittem, hogy a baba ebből nem sok mindent fog érezni, addig olyan szinten zaklatott lett a beavatkozástól, hogy napok kellettek, mire visszatért a kis ritmusába. Veletek is ez lehet, nyugodj meg!!! Meg nem sérthették, mert ahhoz túl jó a technika, de nyilván érzi, hogy valami történt, Te is idegesebb vagy, és ez kihat Rá.

Az én kisfiam a vizsgálat után egy óráig olyan erősen rúgkapált, hogy azt hittem, kiüti a hasfalamat, aztán napokig alig éreztem a mozgását, úgy meg volt rémülve.

Nincs semmi gond, eltelik pár nap, és minden a régi lesz, meglátod!!!

2010. szept. 23. 14:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !1x 1 kicsit éreztem,hogy mocorgott!Igaz eddig sem volt túl aktív!Jó ha naponta 1x éreztem!18 hetes vagyok.
2010. szept. 23. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia,én is megrándultam a szúrás közben,mert hirtelen fájdalom ért.De nem lett gondom nekem sem.Szerintem is egy vágóhíd az 1.sz.klinika.Én is ott voltam tavaly.Ne aggódj nálad is minden rendben.Pihenj sokat.
2010. szept. 24. 21:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. szept. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!