Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, akinek korábban...

Van valaki, akinek korábban volt császárja, (vagy más hasi műtétje) és utána a következő terhességnél amniocentézisen vett részt?

Figyelt kérdés

És minden rendben ment?

Azért kérdezem, mert nemrég olvastam ezen az oldalon, hogy állítólag az amnio nem azért veszélyes mert megszúrhatják a babát, (mert azt figyelik az uh-n) hanem azoknál, akiknek volt hasi műtétjük, és a belek esetleg máshogy vannak, mint korábban, és az amnió során megsérthetik a beleket.

Ez igaz egyáltalán?

Első babámat 32 évesen szültem császárral, szóval valószínűleg a következőnél amnióra fognak küldeni a korom miatt, és ezért kérdezem.

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 29. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt műtétem, és császárom se, de amnión voltam, és kizártnak tartom, hogy megsértsék a beleket, hisz az Uh-on azt is látják. Sőt pl. nekem olyan alul szúrtak, hogy szinte a bundámba:-))), ott már nincsenek is belek, de van más, pl. a hólyag...na az is szép lett volna...

Ne aggódj szerintem, nem lesz gond, és nagyon figyelnek ám!

2011. ápr. 29. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:
1. babával volt amnióm és Ő császárral született.Most várom a 2. babát akivel chorionbiopszia volt (lényegében u.az az eljárás mint az amnionál csak itt a méhlepényből vesznek mintát).Én is kizártnak tartom h megsértsék a beleket,néznek mindent uh-al..az is lehet,h neked is a chorionbiopsziát csinálják majd.Sok anyukával találkoztam a kórházban akik jóval 32 felett voltak,nekik is ezt csinálták.Ezt már korai terhességnél megcsinálják és sokkal előbb van eredmény.
2011. ápr. 29. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! megnyugtatóak :)
2011. ápr. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!