Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki amniocentézisen volt és...

Aki amniocentézisen volt és már egyre nagyobb a pocakja nem szoktátok érezni a szúrásnak a helyét?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és kb. egy hete szoktam érezni egy helyen egy kis nyilallást arra gondolok hogy a szúrásnak a helye bár most hogy nagyobb a pocakom nem oda esik ahol pontosan szúrtak egy két únyival arrébb érzem
2010. jún. 25. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csináltak,de egyűáltalán nem éreztem utána szúrást!

Én azért megkérdezném a dokit hogy megnyugodjak.

Egy telefont megér:-))

Jó egészséget!

2010. jún. 25. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sem éreztem egyáltalán a szúrás helyét, se közvetlenül utána, se később.

2010. jún. 25. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
jövő héten megyek a dokihoz annyira nem vészes akkor sem amikor érzem és közvetlen utána bent voltam a kórházba 2 hét megfigyelésen a doki ajánlotta ,most sem úgy érzem hogy baj lenne csak nagyon ritkán az is lehet hogy nem is azt érzem csak én gondolok ara de majd mindenképp megkérdezem tőle is hogy lehetséges-e köszönöm a válaszokat
2010. jún. 25. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem érzek semmit, csak utána pár napig volt érzékeny...

Biztos nyúlik a méhszalagod, és az szurkál...:-)

Jó egészséget!

2010. jún. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!