Mit szoktatok énekelni a pocaklakónak?
Lehet valahonnan letölteni aranyos kis dalokat?
Szeretném szorosabbra fűzni már most a kis pocaklakóval a kapcsolatot!
19h kismami
A válaszomtól nem leszel okosabb, de azért leirom :D
Én nem szoktam énekelni. A párom szokott lefekvéskor énekelni a babának. Egy rövid kis dalt. Valami részlet szerűség, sajnos nem tudom az egész dalt meg a cimét se, pedig szivesen letölteném :S
26hkm
Semmi baj!
Reméljük kapunk jó kis ötleteket! :)
Boldog babavárást!
Én mese főcímdalokat, számokat :)
pl. Pumukli, Ho-ho-ho horgász,Balu kapitány,Hupikék törpikék,Süsü meg ami épp eszembe jut :)
Szoktam youtube-on is hallgatni ezeket,még én is jól elszórakozom rajtuk néha, visszajön a gyerekkorom :)
20 hetes kismami
én sem szoktam énekelni a pocaklakónak, hallgatja a kornyikámat eleget pl autóvezetés közben:)
a nagyfiamnak szoktam (igy mondjuk a pocaklakóm is hallja, de mikor az elsővel voltam terhes neki sem énekeltem)
de pl gyönyörű szép s 100adszor is könnyeket csal a szemembe Szekeres Adrienn Szeretlek cimű száma, s van még egy amit a kislányának énekel, (azt annyira nem ismerem mert fiam van)az is gyönyörű,de a cimét nem tudom...viszont ha a szeretlek-re rákeresel pl youtubon, akkor kidobja az album számait ott megtalálod(kicsi kincs, v sziv v vmi ilyesmi asszem a cime...)
remélem tetszeni fog, esetleg ird meg:)
Szinetár Dóra: Arra születtem, Éjszakai üzenet
Skorpio,Kárpáta számok, abból is az Altatót leginkább.
Zorán: Apám hitte...
Youtube-n sok szép dal van:)
Köszönöm!
Eddig én az Aladdin mesét szoktam dúdolgatni neki szereti is! Meg Apukája is mert erre vonultunk be anno az anyakönyvvezető elé! :)
Akkor rákeresek majd a mesékre ez jó ötlet köszönöm!
A Kicsi szívet ismertem de el is felejtettem! Már hallgatom is! :) gyönyörű!
Nekem is kisfiam lesz ha minden igaz! :)
Padlás, Képzelt riport még ez jutott eszembe!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!