Nem árthat a pocaklakónak ha a tesót emelgetem?
Remélhetőleg nem. Nekem nem lett semmi, pedig én is paráztam, nekem is másfél éves volt a lányom, amikor megfogant a kicsi.
Próbáld minimalizálni az emelgetést, valamennyit muszáj, de nekem pl. akkor tanult meg bemászni az etetőszékbe, és onnantól pelenkáztam a földön.
nem árt neki.
mert ő már ebbe születik bele.
barátnőm kisfia még nem járt, amikor terhes lett a másodikkal, és makk egészséges lett a lánya. most a harmadikat várja, és 2 nagyobb gyereket kell emelgetnie (néha, mert már ovisak), de semmi gondot nem okoz
A nagyot is emelgettem mikor a középsőt vártam ( 15-24 hós koráig) a középsőt is emelgetem most hogy a kicsit várom ( 15 hós a középsőm).
Egyrészt semmi panaszom szerencsére, másrészt én nem bírnám ki,hogy nem veszem fel mikor minden porcikájával azt kéri.
Főleg a középsőm nagyon anyás ő nem éri be mással hogy majd apa felvesz. Harmadrészt nincs segítségem így nem is tudom hogy oldanám meg ha vigyáznom kéne magamra, mert kádba-ágyba-etetőszékbe-babakocsiba stb. mégis hogyan tenném be, megkérem hogy másszon be? Ahhoz még kicsi sztem.
Na szóval nálunk semmi bajt nem okoz./okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!