Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 kilót híztam, nagyon sok?

23 kilót híztam, nagyon sok?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, 50-ről kezdtem és alacsony vagyok :( Le lehet adni ennyit? Mennyi ebből a baba és ami hozzá tartozik? Úgy vettem észre eléggé vizesedek is, ez vajon mennyi lehet max?
2011. ápr. 5. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szülésznő mert legelőször cseszegetni, hogy 21 kg hízás az NAGYON sok... Nem akartam mondani, rajta is van vagy 15 felesleg, pedig nem is fog szülni. Most 4 hós a babám és még 6 kg felesleg van rajtam. Szerintem ne gyötörd magad ezen, majd lemegy!
2011. ápr. 5. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
167cm, 50kg voltam az elején, 25kg jött fel. 3hónappal a szülés után újra jók voltak a 34-es ruháim. Szóval sok, de le lehet adni!
2011. ápr. 5. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Fiammal 20kilót híztam, a szüléssel 10 ment le. Kb 7hós korára ment le az összes. Le lehet adni, de ne gyötörd magad, a szoptatással is feljöhet még néhány kiló, nem biztos, hogy attól is fogyni fogsz. Most 28hetes vagyok, és eddig 9kiló jött fel.
2011. ápr. 5. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sok a 23 kiló. Igaz én 77 kilóval kezdtem (172 centi vagyok)a terhességemet, 10 kiló jött fel és 77,5 kilósan mentem haza a kórházból. Hozzáteszem mindent ettem-faltam amit megkívántam. Anyukám napi szinten sütötte a palacsintát:)Egyébként azt gondoltam, hogy egy 20 kiló simán rámjön majd, mert elég hízékony vagyok, ilyen az egész család, de nem... Szerintem addig nincs gond, amíg a védőnő és az orvos nem szól. Azért próbálj meg odafigyelni, mert nekem is van olyan barátnőm, aki majdnem 30-at hízott, most lesz a kislánya 3 éves és 10 kiló még mindig rajta van.

Vigyázz magatokra és sok boldogságot a babához!

2011. ápr. 6. 08:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is sokat hiztam 47 kg-rol, 65-re, a kórházból 57 kgval jöttem haza, most egy honapos a pici, szoptatok és sokat eszem, és 56 kg vagyok, hat honapos koráig nem akarok intenzíven sportolni, utána igyekszem legalább hat kg leadni. Szerintem neked is menni fog. Főleg gyereket emelgetve, babakocsit tologatva, ég a zsír :)
2011. ápr. 6. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!