Programcsászár lesz. Egy napon legyen a szülinapunk?
Menszi szerint Okt. 1-re vagyok kiírva, de vlsz. programozott császár lesz. Nekem szept. 20-án van a szülinapom, és a kisfiam is épp 10 nappal jött előbb a vártnál... Mit gondoltok, megkérjem a dokit, hogy a szülinapomon legyen a császár? (Ismerős a doki, így tudok vele egyezkedni szerintem.)
Később jó lesz neki a közös szülinap? Vagy legyen inkább "sajátja"?
Engem anyukám az anyukája születésnapján szült meg (akkor még nem volt választási lehetőség, jött(em) magától (magamtól):) ). Én most az anyukám születésnapjára vagyok kiírva. :)) Szerintem ez annyira szép (lenne ha összejönne)! :)
Egyébként én boldog lennék ha a szülinapomon szülnék! Hajrá!
Azért lenne rossz mert ha felnő nem utazhat el szülinapján vagy tölthetné az egész napot azzal akivel akarja mert meg kell köszöntenie aznap az anyát is.:PSzerintem jobb külön napon még ha csak +/- 1nap is van.Oké hogy össze lehet vonni de legyen külön nap.
Pl.apám márc.21/öcsém márc 27.-én születet még mindig együtt tartjuk nekik mert messze lakunk,de később Tuti külön lesz tartva.Jó babavárást kívánok!
Apukám febr 6-i, én febr 8. Én nagyon szerettem, hogy ilyen közel van a szülinapunk egymáshoz, és sajnáltam, hogy nem egyszerre. Mindig együtt is tartottuk, a januári névnapokkal egyetemben. Később a felnőtt életem során fura volt, hogy nem egyszerre ünnepelünk, de valahogy sikerült olyan baráti társaságot gyűjtenem magam köré, hogy jan-febr során összesen 11 név- és szülinap van a társaságban, úgyhogy végül ezeket is együtt ünnepeljük meg. :-)
És nagyon jó.
A fiam febr 12.-i lett, és kicsit sajnálom, hogy nem egyszerre van a szülinapunk.
Komolyan azt hiszitek, hogy én kértem a programcsaszit?!:P Imádom, hogy ilyen jóindulatúak az emberek. Sajnos elég baja az nekem, hogy nem hozhatom világra természetes úton a kisbabáimat, nem kell rosszat feltételezni;). 6 éves korom óta cukorbeteg vagyok, ennek ellnére, én szerettem volna szülni. A dokim belement, de sajnos hiába vajúdtam, így is császár lett a vége, mert én 160 cm vagyok, a kisfiam meg 4300 grammal született. Elakadt a 38-as buksija. Alig két év lesz a babák között, és vlsz. nagyobb lesz a tesó, mint az első baba, és a cukrom továbbra is alapvető indok lenne, szóval nálam több dolog is önmagában császárt indokolna (cukor+nagy baba+hegszétválás veszélye). De ez legyen az én gondom;). Nem ez volt a kérdés...
Azért köszi a válaszokat!
Gondolom hogy nem te kérted de szerintem ha teheted pár nap legyen köztetek.Szép és jo ha mama meg unoka vagy unoka teso és gyereked de szerintem anya gyerek egy napon nem olyan jo.Persze lehet tartani nagy bulit de az más mert ilyenkor nem csak neki örülnek hanem neked is..nekem a lányaim egymást követő hónapban jöttek.Gondolj bele reggel fel kel és rohan hozzád hogy anyu hehe ma meg nekem van a szülinapom:D:D:D
Ez persze a te döntésed én amugy szept 19 re vagyok kiirva:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!