Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Programcsászár lesz. Egy...

Programcsászár lesz. Egy napon legyen a szülinapunk?

Figyelt kérdés

Menszi szerint Okt. 1-re vagyok kiírva, de vlsz. programozott császár lesz. Nekem szept. 20-án van a szülinapom, és a kisfiam is épp 10 nappal jött előbb a vártnál... Mit gondoltok, megkérjem a dokit, hogy a szülinapomon legyen a császár? (Ismerős a doki, így tudok vele egyezkedni szerintem.)

Később jó lesz neki a közös szülinap? Vagy legyen inkább "sajátja"?

2011. ápr. 5. 08:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
hát szerintem legyen külön születésnapja. De ez teljes mértékben rajtad áll.
2011. ápr. 5. 08:25
 2/30 anonim ***** válasza:
Én is ugy gondolom hogy a gyerkőc életében kell egy nap ami csak rola szol:D
2011. ápr. 5. 08:26
 3/30 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen egyszerre. Nekem a nővérem fiával van egy napon, és jó így.
2011. ápr. 5. 08:26
 4/30 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe, hogy viszont, ha lesz 3-4 különbség (több nem hiszem), akkor meg úgyis egyszerre fogjuk tartani, nem? Persze az a nap így is, úgy is róla fog szólni, én nem szoktam nagyon ünnepeltetni magam:P.
2011. ápr. 5. 08:29
 5/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lenne jó ötlet ha egy napon lenne!
2011. ápr. 5. 08:31
 6/30 anonim ***** válasza:
Szerinte is legyen külön szülinap. Olyan rossz azt látni, hogy a rokonok mindig egyszerre több embert akarnak felköszönteni, engem zavarna, ha nem lenne olyan nap, ami csak az enyém...
2011. ápr. 5. 08:32
 7/30 kisnita ***** válasza:
Barátnőm a szülinapjára van kiírva a kisfiával, szeretné odáig kihúzni és akkor pont szülinapi ajándék is lenne a baba :)
2011. ápr. 5. 08:33
 8/30 anonim ***** válasza:
Szerintem önzőség lenne csak azért a szülinapodra tenni az ő szülinapját, mert te így döntöttél. Az előző is császáros volt, azért lesz most is császárod? Különben pedig hamarabb is kijöhet, meg később is. Még akkor is, ha biztosan tudod, hogy császáros lesz.Szerintem ezen gondolkodni még igazán korai.
2011. ápr. 5. 08:35
 9/30 anonim ***** válasza:
Én a szülinapomra kérném a császárt.
2011. ápr. 5. 08:36
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki pont a szülinapjára van kiírva, az más. De azért bvalamennyire jó volna a természetre bízni, nem? Lehet, hogy magától beindul majd a szülés (bármelyik szeptemberi-októberi napon) és császárral kell majd befejezni, oké. De azért adjunk már egy lehetőséget a természetnek!
2011. ápr. 5. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!